top of page
Keresés

U13 Évértékelő 2017-2018


Edző: Mayer Bence

U13-as korosztályunk a 2017/2018-as szezont az MLSZ első osztályú bajnokság Közép-Keleti csoportjában kezdte. Nagy várakozásokkal volt a csapat és én is, mivel óriási ugrás volt számunkra a Bozsik tornák után, egy ilyen magas szintű bajnokságban a részvétel. Célunk volt a bajnokság megismerése és a nagypályás labdarúgás sajátosságainak elsajátítása.

A csapat fejlődése folyamatos volt, bár akadtak nehezebb időszak és könnyebbek is. A bajnokságot a várakozásoknál jobban kezdtük, de sajnos különböző problémák miatt, elfogyott a lendületünk a téli pihenőre. A téli átigazolási időszakban több változás is volt a keretben, ezért alapjaiban változtatni kellett csapatunk taktikáján.

A védekezés tökéletesítéséről szólt a 2018-as év első pár hónapja, aminek eredményeképpen a bajnokság felétől, az egyik legjobban védekező csapat lettünk a csoportunkban. Támadó játékunk még továbbra is csiszolásra szorul, de a fejlődés látható és bizalomra ad okot. A tavaszi szezon második felében a labdakihozatal és a labdabirtoklás került a képzés középpontjába. Sok munka van még ezen a téren de jó felfogásban álltak a játékosok a feladatokhoz.

A bajnokságban elért 11.helynél jobb helyezésre számítottunk, de a mutatott játékot megfelelőnek értékelem.

Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Kruppa Péter, Danka Zoltán és Mizda Ádám,valamint az őszi szezonban Hegedűs Tamás, aki már az MTK korosztályos csapatát erősíti.

A bajnokságban szereplő játékosok:

Ábrahám Márton, Albert Axel, Aranyos Szabolcs, Bende Florentin, Bereczki Levente, Czebei Márk, Danka Zoltán, Erdős Áron, Fröhlich Márton, Hegedűs Tamás, Jászai Vence, Kapusi Ábris, Kruppa Péter, Matyi Bence, Mihálszki Móric, Mizda Ádám, Ország Levente, Regős Ákos, Tihanyi-Tóth Gergely, Horváth Attila, Kovácsréti Áron, Hársing Bence


A csapatképek letölthetők innen: https://photos.app.goo.gl/KMr84DR349MyhSJG8


bottom of page