top of page
Keresés

Bérlet regisztráció a 2018/2019-es labdarúgó szezonra



Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Szurkolóinkat, hogy a mai napon megnyitottuk a 2018/2019-es bajnoki szezonra a szezonbérletek regisztrációját.

Kedvezményes bérlet árak 2018/2019-es szezonra:

Felnőtt bérlet: 12.150,-HUF Diák/nyugdíjas bérlet: 5.400,-HUF; III. kerületi Torna és Vívó Egylet tag szülőknek bérlet: 5.200,-HUF;

amely a tavaly bevezetett rendszer szerint, előzetes regisztráció után (honlapon: https://www.tve1887.hu/jegy-es-berlet-ertekesites), a bérlet díjának átutalását és gyártását követően átvehető lesz az Egyesület székházának recepcióján minden nap 8-20 óra között. Az önkéntes regisztráció elküldésével az adatkezelési tájékoztató elfogadásra kerül a regisztráló részéről.

Egyesületünk a diák és nyugdíjas jegyek árát 400,-HUF, a felnőtt jegy árát pedig 900,-HUF áron határozta meg a 2018/19-es szezonra. A jegyértékesítésből befolyó összegek teljes egészében az egyesület további fejlesztését szolgálják, a felnőtt és utánpótlás képzés színvonalának emelésére és fenntartására fordítjuk.

A III. kerületi Torna és Vívó Egylet 2018/2019-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó hazai mérkőzéseire tiszteletjegyet kizárólag az Egyesület által meghívott vendégek, igény esetén az Egyesület támogatói, a Felnőtt csapat tagjai (2 jegy/játékos), illetve az UP csapatok játékosai kapnak.

Így a III. kerületi Torna és Vívó Egylet igazolt sportolói továbbra is a korosztályos edzőktől vagy a honlapon keresztül https://www.tve1887.hu/utanpotlas igényelhetnek tiszteletjegyet saját részükre minden hazai mérkőzés előtt, legkésőbb csütörtökig. Részükre a belépés díjtalan. A 2018/19-es NB III-as labdarúgó bajnokság Magyar Labdarúgó Szövetség általi sorsolását követően a honlapunkon tájékoztatjuk Önöket a szezon mérkőzéseiről. A szezonbérletekkel a Magyar Kupa hazai fordulói is megtekinthetők.

Reméljük, hogy a 2017/2018-as NB III-as szezonban tapasztalt érdeklődést, kiváló hangulatot felülmúlva, a 2018/2019-es szezonban szurkolóink és vendégeink jelenlétükkel és támogatásukkal segítik a csapatunkat, hogy sikeres szezont tudjanak zárni.

Felhívjuk a tisztelt szülők és szurkolóink figyelmét, hogy időben adják le regisztrációjukat, hogy a névre szóló egyedi bérleteket időben le lehessen gyártatni!


bottom of page