top of page
Keresés

NB III. Nyugati csoport 1. forduló beharangozóSzombaton kezdetét veszi az NBIII 2018/19-es idénye, és rögtön hazai környezetben, a Puskás Akadémia II. ellen mutatkozhat be tétmeccsen a csapatunk. Ellenfelünk edzője a PAFC II.-t irányító Visinka Ede az előző szezonban még a klub U16-os csapatát dirigálta, így biztos hogy nem csak a szurkolók, de a mindkét csapat nagy izgalommal készül a szezonnyitó mérkőzésre. Az ellenfelünk honlapja szerint nyolc játékos távozott a PAFC II. tavalyi keretéből, a helyükre pedig alacsonyabb korosztályokból kerültek fel fiatalok. Nálunk is történtek változások a csapat háza táján, sok sikert kívánunk a szombaton 17 órakor kezdődő idénynyitón, és természetesen a bajnokság többi mérkőzésén is. HAJRÁ KERÜLET!

Jegyinformációk:

A III. kerületi Torna és Vívó Egylet 2018/2019-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

Felnőtt: 900 Ft Diák/Nyugdíjas: 400 Ft

A III. kerületi TVE 2018/2019-es labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-20 óra között megvásárolhatók.

Információ bérleteseinknek:

Kérjük a bérletek felmutatása mellett szíveskedjenek egy érvényes fényképes igazolványt is bemutatni a belépéskor! Köszönjük!bottom of page