top of page
Keresés

Átadásra került az ajándék bérletA hétvégi III. kerületi TVE - Puskás Akadémia II. mérkőzést megelőzően, a "Küldj egy képet a meccsen" játékunk szerencsés nyertese átvehette jutalmát, felnőtt csapatunk hazai mérkőzéseire szóló ajándék szezonbérletét, a 2018/2019-es évadra. A belépőkártyát Márton Zoltán létesítményvezető és Szabó Bence sportigazgató adta át.

A szerencsés nyertesnek, Kovács Rolandnak, aki ezzel a képpel nevezett a sorsolásra köszönjük, hogy részt vett játékunkban és ezúton is gratulálunk újra, jó szurkolást kívánunk a TVE mérkőzésein a Kalap utcában.


Az utolsó hazai fordulóban a "Küldj egy képet a mérkőzésen" játékban való részvétel feltételei a következők voltak:

Kérünk mindenkit, hogy a mérkőzés alatt készítsenek önmagukról szurkolói képet, és töltsék fel hivatalos facebook oldalunkon, a cikkünk alatt hozzászólásként. A képeket kapunyitástól 16:30, az első félidő 30. percéig, 18:00 óráig várjuk. Ezután kollégáink megkezdik a feltöltők nevével ellátott cédulákat elkészíteni, hogy a szünetben egy szerencsés nyertest ki tudjuk sorsolni. A jutalma egy NB III-as szezonbérlet a III. kerületi TVE 2018/2019-es hazai mérkőzéseire.


Hajrá Kerület!


bottom of page