Keresés

Elindult az utánpótlás


NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI UTÁNPÓTLÁS TORNA

XXVIII. Karnevál Kupa Debrecen


Egyesületünk 5 utánpótlás csapata (2009 (U10) - 2008 (U11) - 2007 (U12) - 2005 (U14) - 2003 (U16) indult útnak kísérőedzőinkkel ma délután Egyesületünk székháza elől.

Debrecen város nagydíja 27 éve kezdte meg versenyeit. A csapatok nyári félkészítését szeretnék segíteni e tornával, mely verseny ma a legrégibb és az egyik legnagyobb és a legszínvonalasabb közép-európai gyermek labdarúgó torna. Az európai versenyrendszerben is jegyzett tornára több országból érkeznek minden évben csapatok Debrecenbe.

Az idén is több mint 2000 sportolót várnak a Hajdúság fővárosába. A Virágkarnevál elő-rendezvényeként, sok érdekes programot láthatnak az ide érkező vendégek a sportversenyek mellett.

Sok sikert és jó eredményeket kívánunk csapatainknak! Érezzétek jól magatokat és reményeink szerint a leutazó szülők jóvoltából zúgni fog Debrecenben is a Hajrá Kerület!

Az indulásról készült képek INNEN letölthetők.

A versenykiírást IDE kattintva tekinthetik meg.

A versenyszabályt ITT tekinthetik meg.


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp