Keresés

Masters Vizes Európa Bajnokság 2018Masters női felkészülési vízilabda mérkőzés a TVE uszodában

Európa egyik legnagyobb sportrendezvényének ad helyszínt idén Szlovénia Kranj városa. 2018. augusztus 26-31. között a magyar Női Vízilabda Masters Világbajnok csapat, a budapesti világbajnokság után, az európai címet is meg szeretné hódítani.

A csapatvezető trénere a Mesteredző díjas Györe Lajos, akinek célja nem más, mint a budapesti Világbajnoki cím után az Európai Bajnoki cím megszerzése.

A hölgyek 2018. augusztus 22-én este 18:00 órától bemutatkoznak hazai közönség előtt is, nem mással, mint a Junior Argentin női válogatottal szemben, ezzel is segítve a felkészülést a nagy megmerettetésre. A mérkőzést a III. kerületi TVE uszodájában rendezik, a rendezvény nyitott, így sok szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen szurkolna ezen a mérkőzésen a lányoknak.

Hihetetlen nevek szerepelnek ismét a Masters csapat névsorában:

BOROS Júlia (III. ker. TVE) BRÁVIK Fruzsina (Szentes) BREZOVAI Dorottya (Csongrád) DRÁVUCZ Rita (III. ker. TVE) GYÖRE Anett (Olaszország) IPACS Barbara (III. ker. TVE) Fenyvesi- KISTELEKI Orsolya (III. ker. TVE) NÉMETH Edit (III. ker. TVE) PELLE Anikó (III. ker. TVE) SZENTKERESZTI Gabriella (III. ker. TVE) SZREMKÓ Kriszta (Csongrád) VARGA Krisztina (Fradi) Vargáné Gazdag Erika (III. ker. TVE) ZSÁMBOK Lili (Dunaújváros)

A csapat készen áll, és Önök?


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp