top of page
Keresés

NB III. Nyugati csoport 3. forduló beharangozóA második hazai mérkőzésünkön a jelenleg a 9. helyen álló Nagykanizsa látogat a Hévízi útra. A vendégeink újoncok az NBIII-ban, a Zala megyei bajnokságot utcahosszal nyerték a Hévíz előtt, 140 gólt rúgva. A Nagykanizsa kerete kissé átalakult ugyan a nyáron, de a csapat gerincét többnyire a feljutást kiharcoló játékosok adják. Az első fordulóban a vendégeink rögtön megszerezték az első győzelmüket, az Andráshida otthonában nyertek 1:0-ra, a második fordulóban viszont hazai pályán a Ménfőcsanak 3:1-re le tudta győzni őket. Újabb lehetőség áll tehát a csapatunk előtt, hogy megszerezzük az idei első győzelmünket, hogy ez sikerül-e, az kiderül a szombaton 17 órakor kezdődő mérkőzésen. HAJRÁ KERÜLET!

Jegyinformációk:

A III. kerületi Torna és Vívó Egylet 2018/2019-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

Felnőtt: 900 Ft Diák/Nyugdíjas: 400 Ft

A III. kerületi TVE 2018/2019-es labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-20 óra között megvásárolhatók.

Információ bérleteseinknek:

Kérjük a bérletek felmutatása mellett szíveskedjenek egy érvényes fényképes igazolványt is bemutatni a belépéskor! Köszönjük!bottom of page