Keresés

NB III. Nyugati csoport 3. forduló beharangozóA második hazai mérkőzésünkön a jelenleg a 9. helyen álló Nagykanizsa látogat a Hévízi útra. A vendégeink újoncok az NBIII-ban, a Zala megyei bajnokságot utcahosszal nyerték a Hévíz előtt, 140 gólt rúgva. A Nagykanizsa kerete kissé átalakult ugyan a nyáron, de a csapat gerincét többnyire a feljutást kiharcoló játékosok adják. Az első fordulóban a vendégeink rögtön megszerezték az első győzelmüket, az Andráshida otthonában nyertek 1:0-ra, a második fordulóban viszont hazai pályán a Ménfőcsanak 3:1-re le tudta győzni őket. Újabb lehetőség áll tehát a csapatunk előtt, hogy megszerezzük az idei első győzelmünket, hogy ez sikerül-e, az kiderül a szombaton 17 órakor kezdődő mérkőzésen. HAJRÁ KERÜLET!

Jegyinformációk:

A III. kerületi Torna és Vívó Egylet 2018/2019-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

Felnőtt: 900 Ft Diák/Nyugdíjas: 400 Ft

A III. kerületi TVE 2018/2019-es labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-20 óra között megvásárolhatók.

Információ bérleteseinknek:

Kérjük a bérletek felmutatása mellett szíveskedjenek egy érvényes fényképes igazolványt is bemutatni a belépéskor! Köszönjük!gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp