top of page
Keresés

XXVIII. Karnevál Kupa Debrecen értékelőkU16 - 2003

Filó Tamás értékelője

A debreceni tornára utazó keret:

Kapusok: Mártonfi Csaba, Horváth Milán Mezőnyjátékosok: Babik Bálint, Baksa Nándor, Horváth Péter, Juhász Levente, Kanyó Krisztián, Kaszás Kristóf, Lehel Patrik, Mester Kálmán, Nagy Krisztián, Pálinkás Ádám, Pócsa Csaba, Rétei Dávid, Sanchez Alejandro, Szogolovszkij Sámuel, Vincze Krisztián

A csoportmérkőzéseken minden csoportban volt egy olyan csapat, ami egy évvel idősebb korosztály volt. (Balmaz OFS 2002-es). Tőlük kikaptunk 2:0-ra Majd megvertük a Krisztal Chortkiv (ukrán) csapatát 1:0-ra, aztán kikaptunk az ASI-tól 1:0-ra, így ezzel a végeredménnyel zártuk a csoportot. Hely C Csoport eredmény Classifica (G+ G- Pt.) 1. Balmaz OFS fekete (4-0-9)

2. Krisztal Chortkiv (1-2-3) 3. ASI DSE (1-2-3) 4. III. kerület TVE (1-3 3 A bronz kupában indulhattunk, ahol a Balmazújváros csapatát 2:0-ra vertük meg, majd kikaptunk a Yuniszty Lyubasivka csapatától 2:1-re.

Összességében eredményes tornát zártunk, voltak jó mérkőzéseink, illetve gyakorolhattuk az edzésen tanult elemeket. Véleményem szerint jól szolgálta a felkészülésünket a torna.

Gólszerzőink: Babik Bálint 1, Pócsa Csaba 2, Horváth Péter 1


U14 - 2005

Keresztesi Botond értékelője

A debreceni tornára utazó keret:

Kapusok: Csaplár Gergő, Kapusi Ábris

Mezőnyjátékosok: Fröhlich Márton, Mihalszki Móric, Erdős Áron, Kruppa Péter, Jászai Vencel, Csebei Márk, Tihanyi-Tóth Gergely, Danka Zoltán, Albert Axel, Regős Ákos, Ország Levente, Mizda Ádám, Bánszki Gergő, Mészáros Huba, Kovácsréti Áron

A 2005-ös korosztálynak két 5 fős csoportban rendezték meg a tornát. Mi a CSS Szászrégen, a Berettyóújfalu SE, a CsHC '94 SE valamint a ASSR Brasov csapatával kerültünk egy csoportba. Az első mérkőzésen a CSS Szászrégen csapata ellen 1:1-es , a második mérkőzésen pedig a CsHC '94 SE ellen 0:0-ás döntetlent értünk el. Ezt követően a Berettyóújfalu SE ellen sikerült nyernünk 2:0-ra, majd az utolsó csoportmeccsen az ASSR Brasov román ellenfelünkkel egy jó iramú, gól gazdag meccset játszottunk, ahol sajnos 4:3 arányban vereséget szenvedtünk. Így egy győzelemmel, két döntetlennel, és egy vereséggel csoport harmadikként végeztünk és az arany kupába jutottunk tovább.

Másnap az arany kupában újra 3 fős csoport meccseken keresztül lehetett tovább jutni a döntőbe, illetve a III.-IV. helyosztó meccsekre. Ebben a körben már nem szerepeltünk valami fényesen, az első meccsen a Monor Sportegyesülete ellen kaptunk ki 1:0-ra, majd a CSS Szászrégen ellen szenvedtünk el egy 4:0-ás vereséget. Így csapatunk az arany kupa V-VI. helyén zárta az idei Debreceni Karnevál Kupát.

Összességében pozitívnak értékelhető a csapat teljesítménye, hiszen felkészülésünk során csupán egy edzőmérkőzést tudtunk játszani, most pedig két nap alatt 6 meccset játszottunk. Ezért elsődlegesen azt szerettük volna edző kollégámmal, Kaszai Gáborral, hogy minden játékos a lehető legtöbb időt töltse a pályán, valamint több poszton is kipróbáljuk játékosainkat, ami teljes mértékben sikerült. Véleményem szerint az utolsó meccsünket leszámítva jól játszottunk és hasznos tapasztalatokat szerezhettünk a torna során.

Gólszerzőink: Danka Z. (2), Mizda Á. (3) , Mihalszki (1)

Bánszki Gergő játékosunk sajnos vállsérülést szenvedett, akinek ezúton is mielőbbi gyógyulást kívánunk!


U12 - 2007

Mayer Bence értékelője

A debreceni tornára utazó keret:

Kapusok: Jakus Ádám Flórián, Simon Szabolcs

Mezőnyjátékosok: Simon Szabolcs, Tóth Marci, Sándor Marci, Sándor Gergő, Csikós Tamás, Baranyai Norbert, Mucsi Marci, Tausz Ádám, Marek Kristóf, Sóvári Márk

Az esemény a felkészülés csúcs időszakában volt, így az elvárásaim és a megfogalmazott célok is a felkészülést szolgálták. Sajnos pár meghatározó játékost nélkülöznünk kellett, de ennek ellenére tanulságosnak és hasznosnak értékelem ezt a hétvégét.

A csoportmérkőzések után az ezüst csoportban kerültünk, ahol egy vereséggel és egy döntetlennel 3. helyen végeztünk. A védekezésünk kialakításával foglalkozunk a felkészülés ezen időszakában, így ezen a tornán is ez kapott kiemelt szerepet.

Jó tapasztalatokat szereztünk a hétvége folyamán, sikerült jobban megismernünk a játékosokkal egymást, ezért hasznosnak tartom, hogy részt vettünk ezen a jó színvonalú tornán. Sok munka vár még ránk, de bizakodó vagyok, hogy elérjük a megálmodott céljainkat.


U11-10 - 2008-2009

Gyenes András értékelője

Két csapattal is részt vettünk a Debreceni Karnevál kupán. A 2008-as és 2009-es korosztályból is 10-10 játékost vittem el a tornára.

A debreceni tornára utazó 2008 keret:

Kapus: Orosházi Barnabás

Mezőnyjátékosok: Újvári Áron, Siklódi Botond, Váry-Hornok Levente, Csatári Barnabás, Al-Hussain Ádám, Nagy Dani, Gál Bulcsú Benedek, Alszegi Ákos, Spodnyi Zsolt

Az idősebbek az ’A’ csoportba kerültek, az alábbi csapatokkal: Nika Kiev 'A' (UA), Rosy Belja Cerkov (UA), III. Kerületi TVE, DYUSZS Arsenal Kiev ”B” (UA)

Sajnos az utolsó helyen végeztek a csoportban, az első meccset leszámítva kevés bíztató dolog volt a csapatban. Két új játékos is elkísérte a csapatot, akik a Gázgyártól csatlakoznak majd hozzánk. A csapat nem nagyon játszott még együtt, így nem volt meglepetés az összeszokottság hiánya. Sajnos a csoport utáni mérkőzések se sikerültek jól a csapatnak, két vereség következett, így az utolsó helyen végzett a csapat.

Eredmények 2008

Nika Kiev „A” - III. kerületi TVE (4:1) Gólszerző: Újvári Áron

III. kerületi TVE - DYUSZS ARSENAL Kiev "B" (0:3)

Rosy Belja Cerkov (UA) - III. kerületi TVE (6:0)

III. kerületi TVE - Miskolci Népkert VSE (0:3)

III. kerületi TVE - Rochin DYUSZS (0:1)

A debreceni tornára utazó 2009 keret:

Kapus: Varga Bertalan

Mezőnyjátékosok: Puskás Gergő, Bathó Attila, Papp Zsolt, Geszler Ádám, Kiss Fleischmann Dávid, Báti Bálint, Földes Márton, Nagy Benedek, Szántó Brendon

A fiatalabbak a ’C’ csoportba kerültek, az alábbi csapatokkal: Szuzirya Szvalyava (UA), III. kerületi TVE, Viitorul Cluj blue (RO), Nyíradony VVTK

A 2009-es csapat felemás tornán van túl, voltak nagyon jó megoldások, egyéni teljesítmények, de voltak mentális problémák és figyelmetlenségek. Az első két meccsüket megnyerték a fiúk. Az első mérkőzés nagyon tetszett, nagyon szép focit játszott a csapat, a torna legjobb mérkőzése volt számunkra. A második mérkőzésen beszorítottuk az ellenfelet, de a helyzeteket nem sikerült értékesíteni. Este a torna legjobb csapatával mérkőztünk meg, nagyon nagy vereséget mértek ránk.

Csoport másodikként a Nyíregyházával mérkőztünk meg, de nem tudtuk felvenni velük a ritmust, megérdemelten nyertek ellenünk. Következő meccs a Debreceni olasz foci sulival is hasonlóan kezdődött, mint a Nyíregyháza ellen, indiszponáltak voltunk. Szerencsére később találtunk egy gólt és teljesen más lett a meccs képe, 0-2-ről sikerült megfordítani a meccset. Az első meccset leszámítva talán ez volt a legnagyobb pozitívum a hétvégén, egy vesztes mérkőzést sikerült megfordítani. Utolsó mérkőzésen a Várda volt az ellenfél az ötödik helyért. Sok rossz döntés, feleslegesen eladott labda a Várda győzelmét hozta.

Eredmények 2009:

Szuzirya Szvalyava - III. kerületi TVE (2:5) Gólszerzők: Papp Zsolt 2, Geszler Ádám 2, Kiss Fleischmann Dávid

III. kerületi TVE - Nyíradony (2:1) Gólszerzők: Szántó Brendon, Papp Zsolt III. kerületi TVE - ACS Viitorul Cluj blue (RO) (1:8) Gólszerző: Nagy Benedek

Nyíregyházi Spartacus kék - III. kerületi TVE (2:0) DHSE Olasz Focisuli - III. kerületi TVE (2:3) Gólszerzők: Geszler Ádám, Szántó Brendon, Puskás Gergő

Várda LA - III. kerület TVE (2:0)

A Debrecenben elutazó népes szülői szurkolótábornak köszönjük a kitartó szurkolást a gyerekek nevében is és reméljük mindenki nagyon jól érezte magát!

Hajrá Kerület!

Az U10 - 2009-ben született gyerekek szülői-nagyszülői szurkolótábora


,


bottom of page