Keresés

NB III. Nyugati csoport 4. forduló beharangozóAz előző fordulóban meglehetősen balul sikerült a találkozásunk a csoport egyik újoncával, most pedig egy másik, frissen felkerült csapathoz látogatunk, a hétvégi ellenfelünk ugyanis a jelenleg a 12. helyet elfoglaló Sárvár csapata lesz. A vendéglátóink meglehetősen magabiztosan utasították maguk mögé a teljes mezőnyt a Vas megyei bajnokságban, 17 pont előnnyel és 110-es gólkülönbséggel zárták az évet. Ennek ellenére a csapat keretében történtek változások a nyáron, 8 játékost igazoltak, valamint két fiatal felkerült az U19-ből a felnőtt keretbe, és összesen ugyanennyi, tehát 10 játékos távozott a klubtól.

A Sárvár két döntetlennel kezdte az idényt, a BKV Előre és az Andráshida ellen osztozkodtak a pontokon, míg a Ménfőcsanak túl nagy falatnak bizonyult a számukra, ott 2:1-es vereséget szenvedtek. Ami a mi csapatunkat illeti, a Nagykanizsa elleni mérkőzésen Hámori Ákos, Szalai Vilmos és Sóron Tibor is a kiállítás sorsára jutott, de Hámori Ákost felmentette az MLSZ fegyelmi bizottsága, így Szalai és Sóron azok, akik biztosan nem lesznek ott a pályán a szombaton 17 órakor kezdődő találkozón.


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp