top of page
Keresés

Labdarúgás utánpótlás bajnoki eredmények és értékelők2018. augusztus 25., szombat MLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 1. forduló

BUDAÖRS - III. KERÜLETI TVE 4-1 (3-0)

Góllövő: 50' POPOVICS ÁDÁM BENCE

Edzői értékelés (Lilik József):

Csúnya vereségbe szaladtunk bele, pedig az elején a mi akaratunk érvényesült, de a 15. percben szabadrúgásból gólt szerzett az ellenfél, utána érthetetlen módon összeestünk és értékelhetetlen teljesítmények lettek. A második félidőt jobban kezdtük, más játékrendszerben játszottunk, több lehetőségünk adódott a gólszerzésre, de kimaradtak. Sok pontatlan labda eladás miatt, az energiánkat a labda visszaszerzésre pocsékoltuk el. Fájó vereség, mert nem volt jobb képességű csapat.

Jó: Edőcs

2018. augusztus 25., szombat MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 1. forduló

BUDAÖRS - III. KERÜLETI TVE 3-1 (1-0)

Góllövő: 88' SZÁNTÓ DÁNIEL

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Nekünk volt több és nagyobb lehetőségünk a gólszerzésre, de az ellenfél értékesített többet. Nagy iramú, színvonalas mérkőzés volt, ahol a Budaörs nagyobb elszántsága döntött. Kiemelném: Kovács, Kenyeres, Zsitnyányi és Szántó játékát.

2018. augusztus 25., szombat MLSZ U-15 II. Közép-A. 1. forduló

III. KERÜLETI TVE - VÁROSI SE DUNAKESZI 2-2 (1-2)

Góllövők: GALGÓCZI LEVENTE 12', KRISTÁL DÁVID 61'

Edzői értékelés (Hámori György):

Az első bajnoki mérkőzésünket lejátszottuk szombaton. Nehezen indult a felkészülés, a nyaralások rossz ütemezései és sérülések akadályozták a folyamatos munkát. Két felkészülési mérkőzést játszottunk, mindig más felállásban. Az első bajnoki mérkőzésre 12 játékost tudtam nevezni. A csapatnak gratulálok a csapatszellemhez, a kötekedő magatartású csapat ellen harcosan és sportszerűen vettük fel a harcot. A játékvezető döntéseire jól reagáltunk, ahogyan kértem, hogy a játékkal törődjenek és rám figyeljenek. A csapatnak tartása volt, kétszer is kiegyenlítettünk, a sérültek nem jöttek le, a csapat dolgozott a nagy melegben. Ez adjon erőt a további munkákra. A játékunkra sok munka vár, mert a speciális állóképesség (futball) még messze, de sok munkával, edzések látogatásával javítható.

2018. augusztus 25., szombat MLSZ U-14 II. Közép-A. 1. forduló

III. KERÜLETI TVE - VÁROSI SE DUNAKESZI 3-1 (2-1)

Góllövők: MÉSZÁROS HUBA 11', JÁSZAI VENCEL MÁTÉ 38', BERECZKI LEVENTE ZOLTÁN 81'

Edzői értékelés (Kaszai Gábor és Keresztesi Botond): Egy igen jó ellenféllel találtuk magunkat szemben az első fordulóban. A mérkőzés első fele az ellenfelünké volt, több helyzetet sikerült kialakítaniuk és a vezetést is megszerezték. A félidő második felére sikerült magunkra találnunk, többször az ellenfelünk védelme mögé tudtunk kerülni, helyzeteket sikerült kialakítanunk és két szép gólt is tudtunk szerezni. A félidőben 2:1-re vezettünk. Néhány instrukcióval és egy cserével igyekeztünk javítani a játékunkon. A második játékrész is igen csapkodó és hullámzó volt. Egy jó cserét követően mi tudtunk gólt szerezni és eldönteni a mérkőzést. A játékunkkal nem lehetünk maximálisan elégedettek, ideges, feszült és kapkodó volt, a támadásainkba és védekezésünkbe is rengeteg hiba csúszott. A mentalitás és küzdőszellem viszont megfelelő volt, erre lehet építeni a továbbiakban!


bottom of page