top of page
Keresés

NB III. Nyugati csoport 5. forduló beharangozóA következő fordulóban ismét egy újonccal, a jelenleg az 5. helyen álló Komárom VSE-vel csapunk össze. A vendégeink az előző szezonban domináltak a Komárom-Esztergom megyei bajnokságban, csupán egy-egy döntetlen és vereség látható a nevük mellett a győzelmeken kívül, a bajnokságot 175 gólt szerezve nyerték meg. Az természetesen máris látszik, hogy ebben az osztályban a komáromiak nem fogják tudni tartani ezt a tempót, eddig 2 győzelem és 2 vereség a mérlegük, a gólarányuk 4:4. A tavalyi csapatukból 3 játékos távozott, de 5 új futballista érkezésével próbálták a keretet a magasabb osztály jelentette kihívásokhoz alakítani. Az említett két győzelmet a Csepel otthonában és hazai pályán a Ménfőcsanak ellen érték el, míg a vereségeiket otthon a BKV Előre, idegenben pedig az Andráshida ellen szenvedték el. Nálunk Szalai Vilmos és Sóron Tibor is visszatérhet a pályára, mivel mindketten letöltötték az egy mérkőzésre szóló eltiltásukat. Mivel az MLSZ döntése értelmében szeptembertől csak vasárnap lehet NB II-es és NB III-as mérkőzéseket rendezni, ezért ezt az összecsapást a Vác mérkőzése előtt, 13:30-as kezdettel játsszuk majd le. HAJRÁ KERÜLET!

Jegyinformációk:

A III. kerületi Torna és Vívó Egylet 2018/2019-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

Felnőtt: 900 Ft Diák/Nyugdíjas: 400 Ft

A III. kerületi TVE 2018/2019-es labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-20 óra között megvásárolhatók.

Információ bérleteseinknek:

Kérjük a bérletek felmutatása mellett szíveskedjenek egy érvényes fényképes igazolványt is bemutatni a belépéskor! Köszönjük!bottom of page