top of page
Keresés

Labdarúgás utánpótlás bajnoki eredmények és értékelők2018. szeptember 1., szombat MLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 2. forduló

III. KERÜLETI TVE - ESMTK 1-5 (0-1)

Góllövő: 81' OSZTOVITS MARCELL

Edzői értékelés (Lilik József):

Nehéz olyan mérkőzésről írni, ahol nekünk volt két 100 százalékos helyzetünk, lehetőségeink vannak, majd kapunk szögletből egy elkerülhető gólt. Ha egyet be tudtunk volna lőni, más lett volna az eredmény. Az ellenfél jól kontrázott, a gyors támadóit hosszú indításokkal jól játszották meg. Mi a széleken próbálkoztunk, de sok volt a pontatlanság. A labdavesztés után nem történt meg a labdavisszaszerzés, gyengék vagyunk ebben. A második félidő hasonló volt, a helyzetek kimaradtak. A bal oldalunkat rendre megfutották, nem bírtunk a gyors támadóval. Rossz helyezkedés, egymás biztosítása lassú volt. Középpályán sokszor késve vettük fel az ellenfél labdás játékosát. Megalázó vereség volt. Gyakorolni kell a befejezéseket.

Jó: Diamant

2018. szeptember 1., szombat MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 2. forduló


III. KERÜLETI TVE - ESMTK 10-0 (6-0)

Góllövők: MILE ZSOMBOR 12', SZÁNTÓ DÁNIEL 14', SZÁNTÓ DÁNIEL 37', KRISTÓ DOMINIK LEVENTE 39', MILE ZSOMBOR 43', TURI GÁBOR 53', KISS PÉTER ÁDÁM 68', EDŐCS TAMÁS 73', KOVÁCS BALÁZS 77', EDŐCS TAMÁS 90'

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Nagyarányú győzelmünk nem párosult jó játékkal, különösen az első félidőben játszottunk lassan és pontatlanul, de a második félidőben sem pörögtünk kellően, ami leginkább a helyzetek rossz kihasználásában látszódott meg.

2018. szeptember 1., szombat BLSZ IFJÚSÁGI U-17 1. forduló

BUDAÖRSI SC - III. KERÜLETI TVE 4-3 (3-1)

Góllövő: 35' PÓCSA CSABA, 68' PÓCSA CSABA, 84' HORVÁTH PÉTER

Edzői értékelés (Filó Tamás):

A várva várt első bajnoki mérkőzésen nem sikerült pontot szerezni a Budaörs otthonában. Nagyon buta és elkerülhető gólokat kaptunk egyéni hibákból. Amíg ezeket a hibákat nem tudjuk minimalizálni, nagyon nehéz lesz fejlődnünk. A csapatvédekezésünk rendben volt, nem nagyon tudtak minket megbontani. A támadás felépítésben viszont nagyon nagy hiányérzetem van, szinte semmit nem sikerült megvalósítani az elképzeléseinkből. Nagyon keveset volt nálunk a labda, nem voltunk türelmesek támadásban, nagyon kevés forgatás volt a játékunkban. Így is sikerült 3 gólt szerezni. Remélem a következő mérkőzésen sikeresebbek leszünk.

2018. szeptember 1., szombat MLSZ U-15 II. Közép-A. 2. forduló

ANGYALFÖLDI SI - III. KERÜLETI TVE 2-0 (0-0)

Edzői értékelés (Hámori György):

A második bajnoki mérkőzést lejátszottuk. Vereséget nem, de győzelmet sem érdemeltünk. A csapat összetartása a pályán és pályán kívül alakul. Speciális állóképesség, dinamika még nincs igazán. Taktikai mozgást a pályán, amit kértem, azt betartották a játékosok. Az előre játék nem megy, meg van az oka. A gólok elkerülhetők lettek volna. Testi adottság, képesség (egyéni), kapus magasság, figyelem (védők). A csapatrészek, főleg a támadás középső része labda megtartása, megindulások, kapu elé érkezés, nem valósult meg. A szélén vezetett támadások, amit tanulunk látható volt. Csapat létszáma is nőtt, ezzel a cserelehetőség is. Szorgalom, edzések, szerénység, tisztelet, akaraterő türelem. Figyelem a játékosoknak önmagukra és társaikra egyaránt!

2018. szeptember 1., szombat MLSZ U-14 II. Közép-A. 2. forduló

ANGYALFÖLDI SI - III. KERÜLETI TVE 2-9 (1-5)

Góllövők: 2' MIZDA ÁDÁM, 13' MÉSZÁROS HUBA, 20' MIZDA ÁDÁM, 26' MÉSZÁROS HUBA, 35' REGÖS ÁKOS MIKLÓS, 46' MÉSZÁROS HUBA, 54' ORSZÁG LEVENTE MÁTÉ, 66' DANKA ZOLTÁN, 68' TIHANYI-TÓTH GERGELY

Edzői értékelés (Kaszai Gábor és Keresztesi Botond): Többnyire fiatalabb játékosokból álló, de ügyes és agresszív játékot bemutató ellenféllel szemben sikerült magabiztos győzelmet aratnunk. Végig sikerült uralnunk a játékot, mi birtokoltuk a labdát, rengeteg helyzetet alakítottunk ki. Végig magabiztosak voltunk és tudatosan játszottunk. A padról beszálló játékosok lendületet tudtak hozni a második játékrészben. Amit a héten gyakoroltunk és kértünk a gyerekektől, többnyire megvalósították a pályán, így mindenkinek jár a gratuláció.

2018. szeptember 1., szombat MLSZ U-13 I. osztály Közép-Kelet 1. forduló

III. KERÜLETI TVE - IKARUS BSE 0-3 (0-2)

Edzői értékelés (Szilágyi László):

U13-as csapatunk szeptember 1-én elkezdte a 2018/2019-es bajnokságot. Csapatunk július 16-án kezdte a felkészülést a bajnokságra, sajnos elég gyér részvétellel! A vezetőség hathatós segítségével, sikerült 6 játékost igazolnunk az utolsó napokban. Ami a hétvégi mérkőzést illeti, az igen komoly játékerőt képviselő Ikarus SE csapatát fogadtuk hazai pályán, akik a tavalyi bajnokságban a 4-ik helyen végeztek! A mérkőzés 3-0-ás vendég sikert hozott. Játékban egyenlőre többet nem lehetett várni, ha az eredménnyel nem is, de helyenként a mutatott játékkal elégedett vagyok. A csapat együtt mozgása, tolódások, terület szűkítések jól működtek és ha az 1-2 egyéni hiba nincsen, talán bravúr is születhetett volna. Így viszont teljesen megérdemelt a vendég csapat győzelme. A sikerekhez hasonlóan fegyelmezett játék, az egyéni hibák elhagyása és a támadások felépítésében való javulás szükségeltetik.

2018. szeptember 1., szombat MLSZ U-12 I. osztály Közép-Kelet 1. forduló

III. KERÜLETI TVE - IKARUS BSE 0-5 (0-2)

Edzői értékelés (Mayer Bence):

Hétvégén lejátszottuk első U12-es bajnoki mérkőzésünket. Nehéz mérkőzésre számítottam, de bíztam a csapatomban. Sajnos nem tudtunk felnőni a feladathoz. Félénken, megilletődve, kevés futással és pontatlanul játszottunk az egész mérkőzés folyamán. Remélem ez a félénk játék, csak az első bajnoki miatt volt, és a hétvégén már igazi arcunkat tudjuk mutatni.


bottom of page