top of page
Keresés

Hobby szabadidősport a TVE sporttelepén


Szeptembertől a Margitszigeti Atlétikai Club edzője Vajda Zsuzsanna tömeg és szabadidősport edzéseket tart a III. kerületi Torna és Vívó Egylet létesítményének atlétikai pályáján, a III. kerületi TVE-ben sportoló gyermekek szülei, a III. kerületi TVE támogatóinak dolgozói és a lakosság részére.

A MAC már felismerte a tömeg- és szabadidősport jelentőségét, a TVE pedig szeretettel várja azokat, akik heti 2 alkalommal szívesen csatlakoznának egy hozzájuk hasonló szemléletű közösséghez. Az egyesület amatőr atlétái számára a “közös nevező” a sport, az egészséges életmód és az összetartás. Mindemellett az egyesület edzői komoly szakmai felkészültséggel rendelkeznek az amatőr futással kapcsolatban, amit a legnagyobb lelkesedéssel adnak át az edzésre látogatóknak.

Tapasztalataik szerint az amatőr futókkal való foglalkozás az edzői munka egy sajátos „válfaja”. Az edző szaktudása mellett a megfelelő empatikus odafordulás készségét is igényli, hogy a futni vágyó személyre szabott és könnyen értelmezhető tanácsokat kapjon a sérülések és a túledzettség elkerülésével, kezelésével, valamint az edzések megtervezésével kapcsolatban.

Az edzések minden héten hétfőn és szerdán 18:30 órakor kezdődnek. Jelentkezni a TVE székház recepcióján lehet.

Az edzések díja:

  • 6000 Ft/hó vagy 1000 Ft/alkalom

Kedvezményes havidíj 4000 Ft/hó:

  • a TVE támogatók alkalmazottainak (Market Csoport)

  • a III. kerületi lakosok részére

Az egyesületi tagság a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Edzők irányítása mellett heti két megtartott edzés (hétfő, szerda 18:30-20:00)

  • Személyes tanácsadás, konzultációbottom of page