top of page
Keresés

Labdarúgás utánpótlás bajnoki eredmények és értékelők2018. szeptember 8., szombat MLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 3. forduló

IKARUS BSE - III. KERÜLETI TVE 1-12 (0-5)

Góllövő: 1' HÁMORI ÁKOS, 7' EDŐCS DÁNIEL, 19' DIAMANT ZSOLT, 30' HÁMORI ÁKOS, 36' FLAISZ BÁLINT VIKTOR, 49' DIAMANT ZSOLT, 50' OSZTOVITS MARCELL, 63' HÁMORI ÁKOS, 65' POTECZ ENDRE PÉTER, 76' EDŐCS DÁNIEL, 85' TURÓCZI DOMINIK, 89' HÁMORI ÁKOS

Edzői értékelés (Lilik József):

Kellemes ellenféllel találkoztunk, a megcsorbult önbizalmunkat visszanyerve szép gólokat lőttünk. Fél pályáig visszaálltunk és a körívnél kezdtük a labdaszerzést, majd labdaszerzés után oldalforgatással, mélységi indítással próbáltunk támadást befejezni. Pozitívum a játékosok a nagy gólkülönbség ellenére sem álltak le, a labdát próbáltuk minél gyorsabban megszerezni és pontosan megjátszani, sajnos a negatívum a kapott gól pontrúgásból, mert pár játékos nem foglalta el a pozícióját. Gratulálok a hozzáálláshoz!

2018. szeptember 8., szombat MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 3. forduló

IKARUS BSE - III. KERÜLETI TVE 1-5 (0-2)

Góllövők: 17' MILE ZSOMBOR, 44' ZSITNYÁNYI DÁNIEL, 73' SZÁNTÓ DÁNIEL, 75' MILE ZSOMBOR, 84' SZÁNTÓ DÁNIEL

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Megérdemelt győzelmet arattunk, még ha a második félidő elején nehézzé is tettük magunknak, de az igazi különbséget megint nem tükrözi az eredmény, mert a legnagyobb lehetőségeket is elpuskázzuk mérkőzésről mérkőzésre.

2018. szeptember 8., szombat MLSZ U-15 II. Közép-A. 3. forduló

III. KERÜLETI TVE - ÚJPEST FC 0-5 (0-3)

Edzői értékelés (Hámori György):

A csapatösszeállítás sérülések és nevelési okok miatt változott. Álmosan kezdtünk és dekoncentráltan, ez sajnos korai hátrányba hozta a csapatot. 20 perc alatt 3:0 lett az eredménye. Pontrúgásokból, utána lévő figyelmetlenségből és a helyzet változására lassan reagáltunk. A csapatunk nem összeszokott, okát írtam. Az ellenfél egy-két poszton képességi előnyben volt, de több figyelemmel korrigálni lehetett volna.

Amikor úgy éreztem, hogy nem tudjuk játszani a megbeszélt terveket a mérkőzésen, akkor cseréltem és több helyen próbáltam változtatni, és más poszton is játszatni játékosokat. A második félidőben kicsit rendeződtünk, volt is lehetőségünk, de nem éltünk vele, és a végén két eladott labda után az ellenfél megint megbüntetett. A végeredmény 5:0-ás vereség lett. Sportszerűek maradtunk a mérkőzésen, pozitív magatartás volt, a hiányosságainkat láttuk, a feladat adott!

2018. szeptember 12., szerda MLSZ U-14 II. Közép-A. 3. forduló

III. KERÜLETI TVE - ÚJPEST FC 1-6 (1-2)

Góllövő: MÉSZÁROS HUBA 26'

Edzői értékelés (Kaszai Gábor és Keresztesi Botond): Az Újpest FC, szintén 6 pontos, korosztályos csapatával találtunk magunkat szemben a 3. fordulóban. Agresszív letámadásra építő játékfelfogást kaptunk ellenfelünktől, amire számítottunk. Igyekeztünk a játékosokat felkészíteni, hogy folyamatosan nyomás alatt lesznek, gyors döntésekre lesz szükség a mérkőzésen. Ellenfelünk a mai napon sokkal dinamikusabb, agresszívabb és határozottabb játékot mutatott be mint mi és megérdemelten szerezte meg a 3 pontot. Úgy érzem, hogy kaptunk olyan gólokat, amelyeket nagyobb koncentrációval, odafigyeléssel és határozottsággal elkerülhettünk volna illetve támadásokban sem voltunk pontosak és türelmesek. Amire lehet építeni az a hozzáállás, ami ezen a mérkőzésen is rendben volt, illetve voltak olyan megoldásaink, momentumaink amelyek bizakodásra adnak okot. ​Dolgozunk tovább!

2018. szeptember 9., szombat MLSZ U-13 I. osztály Közép-Kelet 2. forduló

MONORI SE - III. KERÜLETI TVE 0-2 (0-1)

Góllövő: 4' FARKAS BALÁZS ZOLTÁN, 46' FARKAS BALÁZS ZOLTÁN

Edzői értékelés (Szilágyi László):

U13-as csapatunk a 2-ik fordulóban Monorra látogatott és 2-0-ás sikert aratott. A játékunk sajnos elég csapkodó volt, védekezésben a tolódásokba sok hiba csúszott, támadás felépítésben elég esetlegesek voltunk. Szerencsére akadt 2-3 jó egyéni teljesítmény, aminek győzelem lett az eredménye. A sok hiba ellenére a csapat hozzáállását, küzdeni tudását csak dicsérni lehet!

2018. szeptember 9., szombat MLSZ U-12 I. osztály Közép-Kelet 2. forduló

MONORI SE - III. KERÜLETI TVE 3-1 (0-1)

Góllövő: 20' VENCZEFFY MARCELL

Edzői értékelés (Mayer Bence):

Nagyon kettős mérkőzésen vagyunk túl. Az első 15 perc az ismerkedésről szólt, ahol mindkét kapu előtt kialakult több helyzet is. A félidő második felében picit mélyebbről indítottuk a letámadást, aminek eredményeként a vezetést is megszereztük. A fölényünket gólokkal kellett volna nyomatékosítanunk, de sajnos a helyzeteinket nem tudtuk kihasználni. Sajnos szinte minden esetben rossz döntést hoztunk a kapu előtt, így a félidőben maradt az egy gólos előny.

A második félidőben a szünetben megbeszélteket nem sikerült megvalósítani. Az utolsó 15 percben bekövetkezett rövidzárlat miatt. Úgy gondolom, ha vereséget nem is, de győzelmet sem érdemeltünk. Az egyéni hibákból és a csapatvédekezésben elkövetett pontatlanságokból tanulnunk kell. A játékunk folyamatosan fejlődik és bízunk a folytatásban.


bottom of page