top of page
Keresés

NB III. Nyugati csoport 7. forduló beharangozóA 7. fordulóban a 2. helyezett Érdi VSE csapatát fogadjuk a Hévízi úton. Az érdiek 4 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel állnak, a gólarányuk 13:7. A vendégeink az előző bajnokságot a 3. helyen zárták, a keretük pedig nem sokat módosult, 4 távozó mellett 3 új nevet kellett megtanulniuk az érdi szurkolóknak. Az Érd a Vidi II., a BKV Előre, a THSE és az Andráshida ellen gyűjtötte be mindhárom bajnoki pontot, a csepeli túrájuknak pontosztozkodás lett a vége, az előző fordulóban pedig kisebb meglepetésre az újonc Ménfőcsanak fektette őket hazai pályán két vállra. A mi csapatunk a múlt héten megszerezte az első győzelmét, ezért a játékosok felszabadultabban futhatnak ki a gyepre vasárnap. Szabó Botond a Vidi ellen letöltötte az eltiltását, így ő is Buzsáky Ákos rendelkezésére állhat a Monor meccse miatt 13 órakor kezdődő összecsapáson. HAJRÁ KERÜLET!

Jegyinformációk:

A III. kerületi Torna és Vívó Egylet 2018/2019-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

Felnőtt: 900 Ft Diák/Nyugdíjas: 400 Ft

A III. kerületi TVE 2018/2019-es labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-20 óra között megvásárolhatók.

Információ bérleteseinknek:

Kérjük a bérletek felmutatása mellett szíveskedjenek egy érvényes fényképes igazolványt is bemutatni a belépéskor! Köszönjük!bottom of page