Keresés

NB III. Nyugati csoport 7. forduló beharangozó



A 7. fordulóban a 2. helyezett Érdi VSE csapatát fogadjuk a Hévízi úton. Az érdiek 4 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel állnak, a gólarányuk 13:7. A vendégeink az előző bajnokságot a 3. helyen zárták, a keretük pedig nem sokat módosult, 4 távozó mellett 3 új nevet kellett megtanulniuk az érdi szurkolóknak. Az Érd a Vidi II., a BKV Előre, a THSE és az Andráshida ellen gyűjtötte be mindhárom bajnoki pontot, a csepeli túrájuknak pontosztozkodás lett a vége, az előző fordulóban pedig kisebb meglepetésre az újonc Ménfőcsanak fektette őket hazai pályán két vállra. A mi csapatunk a múlt héten megszerezte az első győzelmét, ezért a játékosok felszabadultabban futhatnak ki a gyepre vasárnap. Szabó Botond a Vidi ellen letöltötte az eltiltását, így ő is Buzsáky Ákos rendelkezésére állhat a Monor meccse miatt 13 órakor kezdődő összecsapáson. HAJRÁ KERÜLET!

Jegyinformációk:

A III. kerületi Torna és Vívó Egylet 2018/2019-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

Felnőtt: 900 Ft Diák/Nyugdíjas: 400 Ft

A III. kerületi TVE 2018/2019-es labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-20 óra között megvásárolhatók.

Információ bérleteseinknek:

Kérjük a bérletek felmutatása mellett szíveskedjenek egy érvényes fényképes igazolványt is bemutatni a belépéskor! Köszönjük!



gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp