Keresés

VIII. Óbudai Rehab Atlétika KupaIdén is megrendezésre került az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ szervezésében a VIII. Óbudai Rehab Atlétika Kupa. A III. kerületi TVE sporttelepe hetedik alkalommal adott otthont ennek a rendezvénynek. Az időjárás az idén is kedvezett, a versenyzőket meleg nyári idő fogadta a III. kerület TVE Utánpótlásképző Központjában.

A regisztráció után ünnepélyes megnyitó következett. Bemelegítő zenés torna, majd megkezdődött a Sportverseny. Futóversenyeken, távolugrásban, kislabdadobásban jeleskedtek a résztvevők.

Márió koncertjét nagyon élvezték a versenyzők. Az ünnepélyes eredményhirdetéssel zárult a rendezvény, ahol a III. kerületi TVE munkatársainak és sportolóinak is jutott feladat. Az egyes versenyszámok dobogósainak Kisteleki Dóra vízilabdázó, Alföldy Csaba ügyvezető, Buzsáky Ákos vezetőedző és Laczkó Zsolt játékosunk adták át az érmeket és a külön díjakat.

Gratulálunk a résztvevőknek! Szeretettel várjuk őket jövőre is!

Fotógaléria: https://photos.app.goo.gl/xsdW2mTK5syjqfoF6gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp