Keresés

Labdarúgás utánpótlás bajnoki eredmények és értékelők2018. szeptember 15., szombat MLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 4. forduló

ANGYALFÖLDI SI-III. KERÜLETI TVE 0-10 (0-5)

Góllövők: 16' ORGON TIBOR, 23' HÁMORI ÁKOS, 31' TURÓCZI DOMINIK, 34' HÁMORI ÁKOS, 45' HÁMORI ÁKOS, 62' FLAISZ BÁLINT VIKTOR, 66' POPOVICS ÁDÁM BENCE, 74' POTECZ ENDRE PÉTER, 79' TAMÁSKA PÉTER, 87' TAMÁSKA PÉTER

Edzői értékelés (Lilik József):

Hasonló mérkőzés volt a Ikarushoz, gyengébb ellenfél volt, ellenállást alig tanúsítottak, főleg a védekezéssel foglalkoztak. Mi visszaálltunk a félpályára és a körívnél kezdtük a labdaszerzést, majd mélységi átadásokkal próbálkoztunk. Labdakihozatalt nem kellett alkalmazni, inkább a labdaszerzést és abból a támadást. Próbáltuk többször is forgatni a játékot vagy a széleket előnybe részesíteni. Sok támadást a széleken vezettünk és átlövésekkel veszélyeztettünk. A baj az egyéniskedésből fakadt, hogy a tengelyben ahol nem volt terület ott akartunk kapura törni. Gratulálok, mert gólt lőni a gyengébb csapatoknak is nehéz. JÓK: Hámori, Orgon, Nagy

2018. szeptember 15., szombat MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 4. forduló

ANGYALFÖLDI SI - III. KERÜLETI TVE 2 - 2 (1-0)

Góllövők: 54' BUJÁK BRENDON PATRIK, 81' BUJÁK BRENDON PATRIK

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Egy szervezett és lelkes ellenfél ellen, vesztettünk 2 pontot, a figyelmetlenségünk, a támadók gyámoltalansága, és miután megfordítottuk az eredményt a kapkodásunk miatt. Sajnos nincsen a csapatnak egy vezére, aki ezekben a helyzetekben a pályán megoldaná ezeket a szituációkat. Most már tendencia, hogy ellenfeleink bombagólokkal vesz el pontokat tőlünk.

2018. szeptember 15., szombat BLSZ IFJÚSÁGI U-17 3. forduló

III. KERÜLETI TVE - AIRNERGY FC 4 - 2 (2-0)

Góllövők: HORVÁTH PÉTER 25', PÓCSA CSABA, HORVÁTH PÉTER 46', PÓCSA CSABA 70'

Edzői értékelés (Filó Tamás):

Második bajnoki mérkőzésünk sokkal jobban sikerült az előzőnél, és nem csak az eredmény miatt, hanem a mutatott játék kapcsán is. Nagyon motiváltan és jól kezdtük a mérkőzést, folyamatosan dolgoztuk ki a helyzeteket. Az elmúlt hetekben gyakorolt játékelemeket jó volt viszontlátni mérkőzésen is. Folyamatosan az ellenfél mögé tudtuk kerülni széleken, hiányérzetem csak a helyzetkihasználás miatt van. Sokkal nagyobb százalékban kell értékesíteni a helyzeteinket, nagyobb koncentráció kell a kapu előtt. Gratulálok az egész csapatnak!

2018. szeptember 15., szombat MLSZ U-15 II. Közép-A. 4. forduló

III. KERÜLETI TVE - SOROKSÁR SC 0 - 7 (0-5)

Edzői értékelés (Hámori György):

Betegség, sérülés, a héten kevés edzés. Az első félidő 0:5, 20 perc után teljesen szétesett csapatrészek, egyéni hibák. Pontrúgásokból sok gólt kapunk, és a legrosszabb, akarat gyengeség pár játékosnál. A félidőben megbeszéltük a hibákat és változtattam a felálláson is, kicsit rendeződtünk, de nem tudtunk szépíteni.

2018. szeptember 15., szombat MLSZ U-14 II. Közép-A. 4. forduló

III. KERÜLETI TVE - SOROKSÁR SC 14 - 1 (4-1)

Góllövők: MÉSZÁROS HUBA 8', MIZDA ÁDÁM 26', MIHÁLSZKI MÓRIC 36', MIZDA ÁDÁM 39', MIZDA ÁDÁM 49', CZEBEI MÁRK 50', MIZDA ÁDÁM 51', MÉSZÁROS HUBA 52' 8 - 1 JÁSZAI VENCEL MÁTÉ 53' 9 - 1 DANKA ZOLTÁN 57' 10 - 1 ÁBRAHÁM MÁRTON ÁKOS 61' 11 - 1 ÁBRAHÁM MÁRTON ÁKOS 66' 12 - 1 MIZDA ÁDÁM 70' 13 - 1 MÉSZÁROS HUBA 71'

Edzői értékelés (Kaszai Gábor és Keresztesi Botond): A hétközi vereség után úgy láttam a játékosok szerettek volna javítani a Soroksár SC elleni mérkőzésen. Egységesek, pozitívak voltunk az egész mérkőzésen. Az első félidőben kiegyenlítettebb volt a játék, de ez annak volt köszönhető, hogy nagyon kapkodóan játszottunk. Többet kellett volna birtokolnunk a labdát, türelmesebbnek kellett volna lennünk. A második félidőre javítottuk a hibákat. Igyekeztek is megvalósítani a kéréseket a játékosok. Úgy láttam ellenfelünk a második félidőre teljesen elfáradt, kis túlzással bármikor helyzetet tudtunk kialakítani. A héten gyakorolt több elemet visszakaptunk a mérkőzésen, aminek külön örültünk. Gratulálok a csapatnak a hozzáálláshoz, a mutatott játékhoz és a győzelemhez!

2018. szeptember 15., szombat MLSZ U-13 I. osztály Közép-Kelet 3. forduló

MTK BUDAPEST - III. KERÜLETI TVE 9 - 0 (3-0)

Edzői értékelés (Szilágyi László):

U13-as csapatunk szombaton a 3. fordulóban a tavalyi bajnok MTK csapatához látogatott, ahol sajnos igen nagy verésbe szaladtunk bele. A pályán kidomborodott az óriási tudásbeli és sebességbeli különbség. A nagy különbséget talán sikerült volna elkerülni kicsit bátrabb, agresszívabb játékkal. Az ellenfél nem végzett el szabadrúgást a 60 perc alatt. Középpályán nem tudtuk megakadályozni, hogy az elől játszó 3 kiemelkedően gyors játékosukat játékba hozzák, így folyamatosan nehéz helyzetbe kerültek a védőink. Természetesen pozitív dolgok is voltak. Labdakihozatalban sokszor tetszetős megoldásokat bemutatva, kényszerítőkkel sikerült kihozni a labdát egy agresszívan letámadó csapat ellen is. Ha sikerül egy kis agresszivitást belevinni a játékunkba, remélhetőleg később sikerül elkerülni az ilyen arányú vereséget!

2018. szeptember 15., szombat MLSZ U-12 I. osztály Közép-Kelet 3. forduló

MTK BUDAPEST - III. KERÜLETI TVE 11 - 1 (8-1)

Góllövő: 22' VINCZEFFY MARCELL

Edzői értékelés (Mayer Bence):

A bajnokság legerősebb csapathoz látogattunk. Célunk volt, hogy egy erős ellenfél ellen is megtudjuk csinálni azokat a taktikai elemeket, amelyeket gyakorlunk a hétköznapokban. Igyekeztünk zártan védekezni, az eredmény láttán azt lehet gondolni, hogy nem sikerült, de én úgy vélem, játékosaim mindent megtettek a mérkőzés során. Számos olyan momentum volt, amelyre büszkék lehetnek a játékosok, mint például a gól vagy az azt követő lehetőség. A fejlődés folyamatos, de sok munka vár még ránk, hogy elérjük kitűzött céljainkat. Gratulálok az ellenfélnek, mivel magas színvonalú játékot játszott, valamint minden játékosom előtt megemelem a kalapom, hogy jó felfogásban, bátran és kitartóan játszott a hétvégi mérkőzésen.