Keresés

Legendák a vízbenHihetetlen játékosok játszanak a Kerület női vízilabdásai között, fel kell majd kötnie a „fürdőruháját” annak a csapatnak, aki le szeretné győzni a kerületi hölgyeket. Világbajnokok, Európa bajnokok, Olimpikonok sora lesz megtalálható a csapatban.

Kik is az újonnan csatlakozók? Kisteleki Dóra, Kisteleki Hanna, Szremkó Kriszta, Brezovai Dóra, Szabolcsi Dóra

Eddig is zseniálisabbnál zseniálisabb játékosok játszottak a Kerület színeiben, mint Drávucz Rita, Pelle Anikó, Horváth Patricia. De a nyári Masters Európa bajnokság aranyérmes csapatának döntő többsége is nálunk játszik.

Aki pedig ezt a keretet felkészíti hétről-hétre az idei évtől nem más, mint a többszörös korosztályos válogatott, felnőtt válogatott Mester edző, Györe Lajos.

Kisteleki Orsolya szakosztályvezető elmondta, hogy nem kisebbek a célok, mint a feljutás az első osztályba, illetve pozitív helytállás a Magyar Kupán. A felnőtt csapat mellett, nagy hangsúlyt kell fektetni az utánpótláskorú játékosok fejlesztésére, képzésére, játéklehetőségük biztosítására.

Hajrá Kerület!

A 30+ Masters Európa Bajnokcsapat 2018gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp