top of page
Keresés

Labdarúgás utánpótlás bajnoki eredmények és értékelők2018. szeptember 22., szombat MLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 5. forduló

III. KERÜLETI TVE - BVSC-ZUGLÓ 2-0 (1-0)

Góllövők: RÁCZ RICHÁRD 39', FLAISZ BÁLINT VIKTOR 51'

Edzői értékelés (Lilik József):

A mérkőzésen az ellenfél körívéig visszaálltunk és az ellenfél labdakihozatalát a széleken kellett megakadályozni, de a labdajáratást további tolódással letámadással próbáltunk labdát szerezni. Az első lehetőség is így adódott, a centerünk a belső védőtől elvette a labdát, de kihagyta a ziccert, majd egy mélységi kiugratás után az ellenfél kapusa szabálytalankodott a támadónkkal és kiállították. Feltoltuk a védekezést már a kapus által kipasszolt átadást próbáltuk megakadályozni, hogy ne tudjanak kijönni, ebből szereztük a gólt is. Támadásban maradtunk, de rengeteg technikai átadás volt. Széleket aktivizáltuk, forgattuk a játékot akár többször is. A beadásokat gyakorolni kell. A második félidőt végig támadtuk, sok lehetőséget dolgoztunk ki, a cserék a középpályán lendületet adtak, de jobban kell koncentrálni a befejezéseknél. Gratulálok a csapatnak!

2018. szeptember 22., szombat MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 5. forduló

III. KERÜLETI TVE - BVSC-ZUGLÓ 7-0 (3-0)

Góllövők: MILE ZSOMBOR 6', BUJÁK BRENDON PATRIK 11', MILE ZSOMBOR 31', SZILÁGYI BENCE 60', GÁL DOMINIK 68', KISS PÉTER ÁDÁM 73', KISS PÉTER ÁDÁM 75'

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Végre úgy játszott a csapat, ahogy a bajnokság elejétől vártam, és ahogy tud! Mindenki remek teljesítményt nyújtott, és ilyen az arányban is megérdemelt a győzelem, bár ebben a mérkőzésben is benne maradt 5-6 gól.

2018. szeptember 19., szerda BLSZ IFJÚSÁGI U-17 8. forduló

CsHC 94 SE - III. KERÜLETI TVE 2-3 (2-2)

Góllövők: 4' HORVÁTH PÉTER, 33' PÓCSA CSABA, 90' PÓCSA CSABA

Edzői értékelés (Filó Tamás):

Előrehozott mérkőzést játszottunk a Csepel otthonában. Jól kezdtük a találkozót, rögtön az elején gólt szereztünk, majd folyamatosan nyomás alatt tartottuk az ellenfelet. Sajnos megint egy olyan góllal tudott egyenlíteni az ellenfél, amire előre felhívtam a figyelmet. Sikerült megint átvennünk a vezetést, de újra kaptunk egy buta gólt. A második félidő játéka nagyon nem tetszett, enerváltak voltunk, nem tudtunk kialakítani játékot, belementünk az ellenfél rúgd és fuss stílusába. Pozitívumként ki kell emelni, hogy küzdöttünk az utolsó percig és sikerült a végén megszerezni a győztes gólt. Egy jó csapat akkor is képes nyerni, ha nem megy a játék! Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!

2018. szeptember 23., vasárnap BLSZ IFJÚSÁGI U-17 4. forduló

GERRZO KFT. - III. KERÜLETI TVE 1-4 (1-2)

Góllövők: 7' HORVÁTH PÉTER, 27' HORVÁTH PÉTER, 83' HORVÁTH PÉTER, 90' BAKSA NÁNDOR

Edzői értékelés (Filó Tamás):

A hétvégi mérkőzésünkön egy nagyon kellemetlen ellenféllel találtuk magunkat szembe. Túl azon, hogy minden játékosuk egy évvel idősebb volt agresszívak voltak, néha túlságosan is, és a játékukban is az erő dominált. Gyorsan vezetést szereztünk, majd az első félidőben uraltuk a játékot, feltoltuk a védekezésünket teljesen, és ha agresszívabbak vagyunk kicsit elől, sokkal több labdát szerezhettünk volna az ellenfél térfelén. A szünetben inkább a küzdőszellem dominált, de végig nagyon fegyelmezetten és tudatosan játszottunk. Az utolsó 15-20 percet sokkal jobban bírtuk, és sikerült még 2 szép gólt szerezni. Gratulálok a fiúknak ez férfi munka volt.

2018. szeptember 22., szombat MLSZ U-15 II. Közép-A. 5. forduló

IKARUS BSE - III. KERÜLETI TVE 4-1 (1-1)

Góllövő: 8' BERECZKI LEVENTE ZOLTÁN

Edzői értékelés (Hámori György):

A héten betegségek és sérültek hiánya miatt, kevés játékos tudott felkészülni a bajnokira. Az első félidőben jól játszottunk, mint taktikai és erőnlétünk is meg volt a mérkőzéshez egy jó ellenféllel szemben. A 30. percben vezetést szereztünk, a második helyzetünket kihasználtuk, sajnos a félidő hajrájában kiegyenlítettek. A második játékrészben már az erőnk és a cserénk lehetősége is elfogyott. A vitatott büntető utáni gólt (2:1) nem tudta elbírni a csapat, de inkább csak egy pár játékos. A jobb csapat nyert (6 játékost cseréltek, abból 3 gólt rúgott). Lassú fejlődés tapasztalható a csapatszellem, a játék, és az erőnlét terén.

2018. szeptember 22., szombat MLSZ U-14 II. Közép-A. 5. forduló

IKARUS BSE - III. KERÜLETI TVE 2-2 (1-0)

Góllövők: 65' MIZDA ÁDÁM, 73' ORSZÁG LEVENTE MÁTÉ

Edzői értékelés (Kaszai Gábor és Keresztesi Botond):

Egy nagyon rosszul kezdett mérkőzésen vagyunk túl. Az első félidő elején nagyon fegyelmezetlenül, bátortalanul és kapkodva kezdtünk, aminek következménye lett, hogy hátrányba is kerültünk. A félidő második felében már kezdtünk "felébredni" és egyre inkább mi domináltunk, több gólhelyzetet is sikerült kialakítanunk. A második félidőben már végig mi uraltuk a játékot, ellenfelünkre nagy nyomást tudtunk gyakorolni. Szép támadásokat vezettünk, jól szervezett védelemmel szemben. Így bár nagy nehézségek árán de sikerült fordítanunk. Ezután is mi uraltuk a játékot, és mi nyomtunk, azonban a meccs utolsó pillanataiban egy kontratámadást követően ellenfelünk szerencsésen ki tudott egyenlíteni. Így a végeredmény számunkra keserédes döntetlen. A meccs tanulásága, hogy mérkőzés első percétől koncentráltan kell játszanunk, illetve helyzeteinket nagyobb százalékban kell értékesítenünk.

2018. szeptember 21., péntek MLSZ U-13 I. osztály Közép-Kelet 4. forduló

III. KERÜLETI TVE - VÁC VLSE 3-1 (1-1)

Góllövők: HÁRSING BENCE 21', VARGA RUSZLÁN 38', KORDA DÁVID TAMÁS 41'

Edzői értékelés (Szilágyi László):

Egy hasonló játékerőt képviselő csapatot sikerült teljesen megérdemelten legyőzni. Sok hibával, de nagyon lelkesen játszott a csapat. Már az ellenfél kapujától 20 méterre kezdte a csapat a letámadást és helyenként igen jól működött. A csapat együttmozgása is kezd alakulni. A múlthéten hiányolt agresszivitás a középpályán most jól érezhető volt, aminek meg is lett az eredménye, a nagyon sok labdaszerzés. A héten sokat gyakorolt pontrúgások szerencsére elég sok veszélyt jelentettek a vendégek kapujára. Gratulálok a csapatnak!

2018. szeptember 21., péntek MLSZ U-12 I. osztály Közép-Kelet 4. forduló

III. KERÜLETI TVE - VÁC VLSE 5-1 (3-1)

Góllövő: VINCZEFFY MARCELL 11', VINCZEFFY MARCELL 13', VINCZEFFY MARCELL 30', HORVÁTH ÁRMIN BENJAMIN 41', HORVÁTH ÁRMIN BENJAMIN 43'

Edzői értékelés (Mayer Bence):

A Vác csapatát fogadtuk a bajnokság 7. fordulójában. Magabiztosan kezdtük a mérkőzést, sikerült a vezetést is megszereznünk egy jól kidolgozott támadást követően. Ellenfelünk nem tudott alkalmazkodni taktikánkhoz, így sikerült tovább növelnünk az előnyünket. Sajnos a félidő vége előtt a Vác csapata kihasználta csapat taktikai hibánkat és szépített. A második félidőben jó felfogásban tudtunk újra pályára lépni, sikerült meg magasabb szinten megvalósítani a kitűzött célokat. Gratulálok a csapatomnak és remélem ebből a győzelemből tudunk erőt meríteni.


bottom of page