top of page
Keresés

Labdarúgás utánpótlás bajnoki eredmények és értékelők2018. szeptember 30., vasárnap MLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 6. forduló

1908 SZAC - III. KERÜLETI TVE 6-2 (4-0)

Góllövők: 70' FLAISZ BÁLINT VIKTOR, 81' FLAISZ BÁLINT VIKTOR

Edzői értékelés (Lilik József):

Fájdalmas vereség volt, egyéni hibákból kaptuk a gólokat. Az ellenfél erőszakosabb volt és pontosabban passzolt, a felkínált lehetőségeket maximálisan kihasználták. Fura, de a mérkőzésen sok lehetőséget dolgoztunk ki, próbáltuk forgatni a játékot, a védők mögé kerülni, de a végjátékban az utolsó átadás rövid vagy hosszú volt, vagy az átvétel nem sikerült. A kapu előtti befejezéseknél sokkal határozottabbnak és pontosabbnak kell lenni. A második félidőben a cserék hatására a támadó játékunk erősödött, csak a gólok hiányoztak, de a védekezésben a hibák adottak, pontatlanok az átadások.

2018. szeptember 30., vasárnap MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 6. forduló

1908 SZAC - III. KERÜLETI TVE 0-6 (0-2)

Góllövők: 6' KENYERES MILÁN, 36' CZIFRIK ÁDÁM, 63' GÁL DOMINIK, 72' OROSZ PÉTER, 81' KISS PÉTER ÁDÁM, 90' VÁRADI MÁTÉ

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Ezen a mérkőzésen egy másik csapatot láttam a pályán. Nem értem, miért nem tudunk közel olyan teljesítményt nyújtani idegenben, mint hazai pályán? Lassan, ötlettelenül és pontatlanul játszottunk, még ha magabiztosan is nyertünk.

2018. szeptember 29., szombat BLSZ IFJÚSÁGI U-17 5. forduló

III. KERÜLETI TVE - CSEP-GÓL FC 4-1 (1-0)

Góllövők: HORVÁTH PÉTER 37', BABIK BÁLINT 48', PÓCSA CSABA 77', PÓCSA CSABA 83'

Edzői értékelés (Filó Tamás):

Talán az egyik legjobban sikerült mérkőzésünkön vagyunk túl. Rendkívül okosan, taktikusan és fegyelmezetten játszottunk végig. Az ellenfél nem tudta feltörni a védekezésünket, sokszor nagyon jó helyen szereztünk labdát, villámgyorsan mentünk át védekezésből támadásba. Remélem, hogy a srácok is érzik a fejlődést magukon. Sajnos történt egy sajnálatos sérülés, Horváth Milánnak eltört a keze, mielőbbi gyógyulást kívánunk neki. Gratulálok mindenkinek ez legyen innentől kezdve az alap.

2018. szeptember 29., szombat MLSZ U-15 II. Közép-A. 6. forduló

III. KERÜLETI TVE - GLORIETT SE 0-3 (0-1)

Edzői értékelés (Hámori György):

A jobb képességű csapat nyert. Az első félidőben rendben volt a védekezés (4-1-4-1), egy-két támadásunk is volt, a 40. percben egy fejesgólt kaptunk pontrúgásból. A második félidő csak védekezés volt, előre játék semmi, két cserém volt, játszottak nem változott a játék támadásban, az eredményen is látható volt. Nem rúgtunk gólt. A fejlődés mindenkinél más és a határok sem egyformák, de edzeni kell, ha szeretnénk fejlődni. Nem adnak ingyen semmit!

2018. szeptember 29., szombat MLSZ U-14 II. Közép-A. 6. forduló

III. KERÜLETI TVE - GLORIETT SE 10-1 (5-0)

Góllövők: MÉSZÁROS HUBA 2', MIZDA ÁDÁM 17', MÉSZÁROS HUBA 18', KRUPPA PÉTER 22', DANKA ZOLTÁN 39', BERECZKI LEVENTE ZOLTÁN 49', MÉSZÁROS HUBA 72', KRUPPA PÉTER 75', ÁBRAHÁM MÁRTON ÁKOS 80', KRUPPA PÉTER 81'

Edzői értékelés (Kaszai Gábor):

A célunk az volt, hogy a mérkőzés elejétől kezdve koncentráltak legyünk, ugyanis az eddigi tapasztalatok alapján mindig "később érkeztünk meg a mérkőzésbe". A törekvésünk sikeres volt és az első perctől kezdve a mi akaratunk érvényesült a mérkőzésen. Több gólt sikerült elérnünk, rengeteg helyzetet alakítottunk ki és végig egységesek voltunk. A bekapott gól mégis megzavart minket, de sikerült újra magunkhoz ragadni az irányítást. A hasonló mérkőzéseken szeretném ha többet birtokolnánk a labdát, türelmesebben, tudatosabban játszanánk.​ Gratulálok minden játékosnak a mérkőzésen nyújtott teljesítményéhez!

2018. szeptember 29., szombat MLSZ U-13 I. osztály Közép-Kelet 5. forduló

JÁSZBERÉNYI FC - III. KERÜLETI TVE 7-0 (4-0)

Edzői értékelés (Szilágyi László):

Csapatunk rengeteg hibával játszott az amúgy is jobb felépítésű, jobb képességekkel rendelkező és gyorsabb játékosok ellen. A labdakihozatalokat nem mertük felvállalni, az előreívelt labdákat pedig a fizikálisan jobb felépítésű játékosok ellen nem tudtuk megszerezni. Középpályán labdát megtartani nem tudtunk, párharcokból rendszeresen vesztesen kerültünk ki. Kapura csak nagyon ritkán voltunk veszélyesek. Egyetlen pozitívum a pontrúgások elvégzése és levédekezése volt!

2018. szeptember 29., szombat MLSZ U-12 I. osztály Közép-Kelet 5. forduló

JÁSZBERÉNYI FC - III. KERÜLETI TVE 2-1 (1-0)

Góllövő: 49' BARANYAI BARNABÁS GÁBOR

Edzői értékelés (Mayer Bence):

A Jászberény elleni mérkőzés sajnos nem úgy alakult, ahogy terveztük. Az első 15 percben négy tiszta helyzetünk volt, amiből nem sikerült megszereznünk a vezetést, természetesen ez meg is bosszulta magát, mivel az ellenfél egy távoli megpattanó lövésből betalált a kapunkba. A félidőben rendeztük sorainkat és próbáltuk megbontani a masszívan védekező Jászberényieket, de nem találtuk a megfelelő fegyvert ellenük. Úgy gondolom többet kellett volna kihoznunk ebből a mérkőzésből. Gratulálok az ellenfélnek, mert koncentráltan és nagy akarással tartotta otthon a 3 pontot.


bottom of page