top of page
Keresés

NB III. Nyugati csoport 9. forduló beharangozóA hétvégén az 5. helyen álló BKV Előre csapatát látjuk vendégül a Hévízi úton. A BKV csapatától 6 játékos távozott a nyáron, és 5 új ember érkezett, akik között ott van Palásthy Dávid is, aki az előző idényben még a mi kapunkat védte. A vendégeink mérlege 3 győzelem, 3 döntetlen és 2 vereség, a gólarányuk 15:14. Mindkét vereségüket idegenben szenvedték el, az Érd és az Andráshida otthona bizonyult bevehetetlen várnak a számukra, döntetlent a Sárvár, a Vidi és a THSE ellen játszottak, ezeken felül pedig a Komáromot, a Csepelt és az előző fordulóban a bajnokság meglepetéscsapatát, a Ménfőcsanakot sikerült két vállra fektetniük. A vendégeinkkel kapcsolatban még azt érdemes kiemelni, hogy Balogh Bencére majd érdemes lesz odafigyelni, mert jelenleg holtversenyben második a góllövőlistán. A mi csapatunk a múlt héten Csepelen megszerezte a második győzelmét, reméljük, hogy két idegenbeli győzelem után vasárnap hazai pályán is sikerül begyűjteni mindhárom bajnoki pontot.

HAJRÁ KERÜLET!

Jegyinformációk:

A III. kerületi Torna és Vívó Egylet 2018/2019-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

Felnőtt: 900 Ft Diák/Nyugdíjas: 400 Ft

A III. kerületi TVE 2018/2019-es labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-20 óra között megvásárolhatók.

Információ bérleteseinknek:

Kérjük a bérletek felmutatása mellett szíveskedjenek egy érvényes fényképes igazolványt is bemutatni a belépéskor! Köszönjük!bottom of page