top of page
Keresés

Ismét Európa bajnoki selejtező mérkőzés a Kalap utcábanTisztelt Tagok! Tisztelt Szurkolóink! Tisztelt Támogatóink! Tisztelt Érdeklődők!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy Egyesületünk létesítménye újabb nemzetközi labdarúgó eseménynek ad otthont. Az UEFA U19-es férfi Európa-bajnokság 7. csoportjának mérkőzését rendezik a III. kerületi Torna és Vívó Egylet sporttelepén.

A mérkőzés időpontja:

2018. október 10. szerda, 15:30 Ausztria-Koszovó


A mérkőzésekre a belépés ingyenes, de jegyköteles, ugyanakkor előzetes regisztrációra nincs szükség. A mérkőzéseken a bajnoki mérkőzéseknél megszokott pályarendszabályok érvényesek, jegyeket a bejáratnál (oldalkapu) kaphatnak a nézők.

Felhívjuk a figyelmüket – egyúttal tisztelettel kérünk minden érintettet az együttműködésre –, hogy a mérkőzésnapokon 13:00 és 18:00 óra között a létesítmény uszodát nem érintő területére kizárólag a mérkőzésekre szóló jeggyel, vagy „pass” birtokában lehetséges a belépés. A rendezvények napjain a labdarúgó- és az atlétika edzések időpontjai ideiglenesen megváltoznak.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a mérkőzésre, emellett megértésüket és közreműködésüket kérjük a rendezvények sikeres lebonyolítása érdekében.

Az UEFA U19 Európa-bajnokság elitkörének részletes programja az uefa.com oldalán tekinthető meg a következő linken (https://www.uefa.com/under19/season=2019/standings/)

Az UEFA U19-es férfi Európa-bajnokság 7. csoportjának selejtező körének mérkőzései:bottom of page