top of page
Keresés

Labdarúgás utánpótlás bajnoki eredmények és értékelők2018. október 6., szombat MLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 7. forduló

III. KERÜLETI TVE - BUDAFOKI LC 6-2 (1-0)

Góllövők: POTECZ ENDRE PÉTER 44', FLAISZ BÁLINT VIKTOR 63', HÁMORI ÁKOS 67', TURÓCZI DOMINIK 77', TAMÁSKA PÉTER 80', TAMÁSKA PÉTER 85'

Edzői értékelés (Lilik József):

Jók: Hámori, Flaisz, Potecz, Osztovits

Budafok csapata nagy erőt nem képviselt, első félidőben veszély nem jelentettek a kapunkra.. Az ellenfél térfelén kezdtük a labdaszerzést, majd mélységi átadással vagy a játék forgatásával szerettünk volna a védelmük mögé kerülni. A széleken hiába kerültünk mögéjük, a beadások pontatlanok voltak. A félidő végére Potecz remek lövésével megszereztük a vezetést. A második félidő már jobbra sikerült, a helyzeteket már jobban kihasználtuk. Szép gólokat szereztünk labdakihozatal után, mélységi kiugratásokból, beadásból. A támadó cserék lendületet adtak a csapatnak. Két egyéni hibát elkövettünk, amit az ellenfél könyörtelenül kihasznált. A középpályás védekezésünk már jobb volt, nagyobb százalékban úgy szereztek labdát, amiből támadást tudtunk vezetni. Gratulálok a csapatnak!

2018. október 6., szombat MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 7. forduló

III. KERÜLETI TVE - BUDAFOKI LC 5-1 (1-1)

Góllövők: MILE ZSOMBOR 12', MILE ZSOMBOR 51', MILE ZSOMBOR 58', MILE ZSOMBOR 62', JUHOS JÓNÁS BARNABÁS 81'

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Sajnos a 18. perctől emberhátrányba kerültünk, de egy pillanatig sem forgott veszélyben a jó eredmény, mert a csapat 10 emberrel is megvalósította azt, amit gyakorolunk. Az ellenfél a fél pályát sem lépte át, folyamatosan támadtunk, és szép gólokat szereztünk. Várom már, hogy idegenben is hasonló játékkal diadalmaskodjunk!

2018. október 6., szombat BLSZ IFJÚSÁGI U-17 6. forduló

PÉNZÜGYŐR SE - III. KERÜLETI TVE 1-4 (0-1)

Góllövők: 34' PÓCSA CSABA, 47' PÓCSA CSABA, 48' SZOGOLOVSZKIJ SÁMUEL, 75' PÁLINKÁS ÁDÁM

Edzői értékelés (Filó Tamás):

Rangadónak indult a mérkőzés, de úgy gondolom, hogy az ellenfél nem azt a játékerőt képviselte amit vártunk, és amit az eredményei mutattak. Az első 10 percben visszaálltunk, de látva az ellenfelet, mérkőzés közben változtattunk és 10 perc után feljebb toltuk a védekezést, ebből tudtunk több labdát szerezni az ellenfél térfelén, amiből ki is használtunk egyet. A második félidőben egy nagyon jó 10 percet produkáltunk, sikerült még szép gólt rúgnunk. Végig kézben tartva a mérkőzést, helyenként szép játékkal sikerült nyerni az addig listavezető otthonában. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!

2018. október 6., szombat MLSZ U-15 II. Közép-A. 7. forduló

1908 SZAC - III. KERÜLETI TVE 2-2 (0-0)

Góllövők: 58' ZSIGMOND ZALÁN, 83' FULMER VINCE

Edzői értékelés (Hámori György):

Új játékosok, új felállási formák. Első félidőben 4-4-1-1, a másodikban 4-3-3. Első félidő 1:0 az ellenfél javára. Szervezetten játszottunk, a gólt sajnos a kapusunk elnézte, de nem zavarta meg a csapatot, dicsérve az összefogást, a csapatszellemet. Ez pozitív volt. A második félidőben kiegyenlítettünk, de nem sokáig volt döntetlen, mert távolról gólt kaptunk szabadrúgásból, cseréltem, a támadó játékunkat erősítettem és a végén kiegyenlítettünk! Kicsit javultunk, de az ellenfél sem képviselt nagy játéktudást!

2018. október 6., szombat MLSZ U-14 II. Közép-A. 7. forduló

1908 SZAC - III. KERÜLETI TVE 2-4 (1-1)

Góllövők: 8' DANKA ZOLTÁN, 48' JÁSZAI VENCEL MÁTÉ, 71' MÉSZÁROS HUBA, 79' MIZDA ÁDÁM

Edzői értékelés (Kaszai Gábor):

Egy izgalmas, fordulatos mérkőzésen vagyunk túl, ahol egy jó csapatot sikerült felülmúlnunk. Jól kezdtük a mérkőzést, viszonylag korán sikerült vezetést szereznünk és több helyzetet kialakítanunk. A félidő második felében viszont vissza vettünk a tempóból és egyre több teret engedtünk ellenfelünknek, több kontralehetősége volt riválisunknak. Egy rosszul levédekezett pontrúgás után egalizált is az ellenfél csapata és 1:1-es állással vonultunk a szünetre. Igyekeztünk felpörgetni a srácokat és néhány instrukcióval is ellátni őket a folytatásra. A második félidőben végig mi domináltunk, a vezetést is megszereztük, de ezt az előnyt egy figyelmetlenség miatt még ledolgozta ellenfelünk. Minket viszont ez sem vetett vissza és sikerült két szép gólt szereznünk és megnyernünk a mérkőzést. Végig a mi akaratunk érvényesült a találkozón, és úgy gondolom megérdemelten szereztük meg a győzelmet. De saját magunknak nehezítettük meg a találkozót, mert nem voltunk végig koncentráltak. Így sokkal több energiát kellett befektetnünk, mint amire koncentráltan, odafigyelve, fegyelmezetten szükség lett volna. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez és az alázatos játékhoz!

2018. október 6., szombat MLSZ U-13 I. osztály Közép-Kelet 6. forduló

III. KERÜLETI TVE - MÉSZÖLY FOCISULI SE 0-3 (0-1)

Edzői értékelés (Szilágyi László):

Hétvégén hazai pályán a jó erőkből álló Mészöly csapatát fogadta, amely jelenleg a 2. helyen áll a tabellán. Az első pillanattól kezdve bátran fociztunk, labdakihozatalt bátran felvállalva kultúráltan játszottunk. Középpályán a kért és elvárt keménységgel játszottunk, aminek meg is lett az eredménye. Sokszor már középpályán sikerült megakasztani az ellenfél támadásait. Amit hiányolni tudok, az a labdaszerzések utáni gyors átmenet támadásba. A csapat együtt mozgása ,tolódások a mérközés nagyrészében jól működött. A pontrúgások a védekezésben nem okoztak problémát. Az utolsó egy percet leszámítva, ahol 2 gólt is kapott a csapat, nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, sok jó egyéni teljesítménnyel.

2018. október 6., szombat MLSZ U-12 I. osztály Közép-Kelet 6. forduló

III. KERÜLETI TVE - MÉSZÖLY FOCISULI SE 0-5 (0-5)

Edzői értékelés (Mayer Bence):

Nem alakult kedvezően számunkra a mérkőzés, mivel 2 perc után már 2-0-ra vezetett az ellenfél. Igyekeztünk rendezni a sorokat, de az első félidőben ez nem igazán sikerült. Az 1-1 elleni szituációkat nem sikerült megoldanunk, és a Mészöly játékosok ezeket jól kihasználva fölénk tudtak kerekedni. Az eredmény és a hibák ellenére több pozitív dolog is látható volt a mérkőzésen amire a jövőben építhetünk.


bottom of page