Keresés

DVL Baby I. 1. forduló edzői értékelés2018/2019. évi Baby Bajnokság

Alapszakasz - A csoport - 1. forduló 2018. okt. 14. Szombathely

12:00 III. Kerületi TVE - Soproni VSE

14:00 GYŐRI VSE - III. Kerületi TVE

Edzői értékelés (Németh Balázs):

Először is a legfontosabbal kezdeném. Nagyon büszke vagyok a csapatomra! Minden tőlük telhetőt bele tettek a mérkőzésekbe és megmutatták, hogy szorgalommal és alázattal mennyit lehet fejlődni egy nyár alatt. Mint minden mérkőzésen itt is voltak hibák, tudjuk miben kell még fejlődni, hova kell nagyobb hangsúlyt helyezni. Ők is és én is nagyon jól éreztük magunkat, az utazás minden pozitív hatása érezhető volt. Gyerünk így tovább! Hajrá Kerület!

A Bajnokság célja

A sportágban az utánpótlás fejlődésének folyamatos biztosítása már ebben a korosztályban is. A gyermekek számára a bajnoki mérkőzések hangulatának, versenyszellemének és követelményeinek megismertetése, a játékosok képességeinek és adottságainak felmérése. A vízilabdasport további népszerűsítése, a MVLSZ versenyrendszerében résztvevő sportszervezetek támogatása, ezen utánpótlás bajnokság kiírásán, megszervezésén és lebonyolításán keresztül is.

Lebonyolítás tervezett rendje

A bajnokság végén helyezés sincs. Eredmény számolása, így annak digitális jegyzőkönyvben történő vezetése, illetve az eredményjelzőn való közlése szigorúan tilos. A mérkőzéseket minden esetben 0-0 eredménnyel kell igazolni.

Díjazás

A BI VB a bajnokságban résztvevő csapatokat egységesen 20-20 db azonos éremmel jutalmazza a bajnoság végén.

Baby I. 2008