Keresés

Labdarúgás utánpótlás bajnoki eredmények és értékelők2018. október 13., szombat MLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 8. forduló

RÁKOSMENTI KSK - III. KERÜLETI TVE 6-1 (4-0)

Góllövő: 85' RÁCZ RICHÁRD

Edzői értékelés (Gyenes András):

Nagy pofonba szaladt bele az U19-es csapatunk. Az ellenfelünk megérdemelten nyert - még ilyen arányban is. Közvetlenül a mérkőzés előtt két kezdő játékost jelezte, hogy nem tudja vállalni a játékot és a 16. percben is sérülés miatt kellett cserélni.Már a második percben megszerezte a vezetést a hazai csapat, amiből nem tudtunk felállni és alárendelt szereplői lettünk a mérkőzésnek. Sok hiba mellett, sajnos hiányzott belőlünk az alázat, akarat, motiváció, pár játékos hozzáállása elfogadhatatlan volt. Az utolsó 20 percben volt pár lehetőségünk, de az is inkább az ellenfélnek köszönhetően, a biztos vezetés láttán visszavettek a védekezésből. Gratulálok az RKSK csapatának.

2018. október 13., szombat MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 8. forduló

RÁKOSMENTI KSK - III. KERÜLETI TVE 0-3 (0-3)

Góllövők: 8' KRISTÓ DOMINIK LEVENTE, 11' KRISTÓ DOMINIK LEVENTE, 16' MILE ZSOMBOR

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Az első 25 percben remekül játszottunk, és komoly előnyre tettünk szert. Vártam a hasonló folytatást, de beleültünk a mérkőzésbe, és a második félidőben rengeteg hibával játszottunk, így elmaradtak a további gólok.

2018. október 13., szombat BLSZ IFJÚSÁGI U-17 7. forduló

III. KERÜLETI TVE - FERIHEGY LA VECSÉS 15-0 (8-0)

Góllövők: HORVÁTH PÉTER 13' , PÓCSA CSABA 17', BABIK BÁLINT 28', BABIK BÁLINT 32', PÓCSA CSABA 39', PÓCSA CSABA 42', VINCZE KRISZTIÁN 44', JUHÁSZ LEVENTE 45', JUHÁSZ LEVENTE 57', MESTER KÁLMÁN 58', ROLAND 66', PÓCSA CSABA 74', PÓCSA CSABA 83', PÓCSA CSABA 87', MÁRTONFI CSABA SÁNDOR 90'

Edzői értékelés (Filó Tamás):

Az ellenfelünk az utolsó pozíciót foglalta el a mérkőzés előtt, ezért az volt a célunk, hogy az ellenfelet folyamatos nyomás alatt tartjuk, az ő térfelükön szerezzünk labdát. A mérkőzés nagy részében ez sikerült is, de az elején kicsit görcsösen akartunk gólt, gólokat rúgni, de 3-0 után lehiggadtunk és szép gólokat szerezve ilyen arányban is megérdemelt volt a győzelmünk. Gratulálok a csapatnak!

2018. október 13., szombat MLSZ U-15 II. Közép-A. 8. forduló

III. KERÜLETI TVE - BUDAFOKI LC 1-2 (1-1)

Góllövő: GOODWILL ZENTE BENDEGÚZ 23'

Edzői értékelés (Hámori György):

Első félidőben szervezetten védekeztünk és előre is volt játékunk. A félidő közepénél gólt is szereztünk, de nem sokáig vezettünk, egy percre rá gólt kaptunk egy rossz tolódás miatt, ez figyelmetlenség volt a gólöröm után. A másodig félidőben kicsit többet tettünk a vezetésért, a támadó részt erősítve, a csere variálása után. Volt is lehetőség, de kimaradt, és sajnos 35 m-ről gólt kaptunk. Pozitívum: van tartás, de még nem elég. Kis előre lépések láthatóak.

2018. október 13., szombat MLSZ U-14 II. Közép-A. 8. forduló

III. KERÜLETI TVE - BUDAFOKI LC 0-0 (0-0)

Edzői értékelés (Kaszai Gábor):

A 0:0-ás végeredménnyel csak az ellenfelünk lehet elégedett. Mi irányítottuk a játékot és dominálni tudtunk az egész mérkőzésen. Pozitívum hogy a mérkőzés nagy részében ellenfél térfelén tudtuk birtokolni a labdát, sok támadást tudunk vezetni. Negatívum, hogy egyik helyzetünket sem tudtuk góllal befejezni. Összességében minden játékos kitett magáért, jó teljesítményt nyújtott, szerencse azonban ma nem pártolt mellénk.​

2018. október 13., szombat MLSZ U-13 I. osztály Közép-Kelet 7. forduló

BSE PALÓC FARKASOK UPE - III. KERÜLETI TVE 2-2 (2-2)

Góllövő: 10' HORVÁTH ATTILA, 18' HIDI FERENC

Edzői értékelés (Szilágyi László):

Csapatunk a hétvégén Balassagyarmatra látogatott, ahol talán az MTK és a Honvéd után a legszebb focit játszák! Ellenfelünket sikerült meglepni és az első 20 perc fantasztikus játéka után óriási meglepetésre, 2-0 ra vezettünk, csapatunk bátran játszott, sokat passzolva építettük támadásainkat és középpályán ismét sikerült a párharcokban is felvenni a küzdelmet. Sajnos a 20. perc után érthetetlenül egy kicsit elkezdtünk kapkodni, sok volt a pontatlan passz, labdavesztés és a párharcokat is egyre kevésbé sikerült megnyerni. Az ellenfelünknek még a félidő lefújását jelentő sípszó előtti másodpercben sikerült egyenlíteni. A második félidőben leginkább a védekezéssel foglalkoztunk, igaz 3-4 igéretes lehetőségünk így is akadt, amit nem sikerült gólra váltani még a 60. percben a lefújás előtti utolsó másodpercben sikerült elhibáznunk egy óriási meccslabdát. Az 1 pont megszerzése így is bravúrnak számít!

2018. október 13., szombat MLSZ U-12 I. osztály Közép-Kelet 7. forduló

BSE PALÓC FARKASOK UPE - III. KERÜLETI TVE 6-3 (4-2)

Góllövők: 19' MUCSI MARCELL, 22' MUCSI MARCELL, 37' VENCZEFFY MARCELL

Edzői értékelés (Mayer Bence):

Gratulálok az ellenfélnek. A játék több elemében fölénk tudtak nőni a mérkőzés több szakaszában. Ennek és a sok egyéni hibának, valamint koncentrációs problémának köszönhető a 6 kapott gól. Ezen a mérkőzésen, amit ellehetett azt elrontottuk. Mind védekezésben, mind támadásban dekoncentráltak, alulmotviáltak és akarat gyengék voltunk. Ennek ellenére pozitívumként értékelem, hogy idegenben 3 gól is szereztünk. Bízunk benne, hogy a hétköznap gyakoroltak lassan rögzülnek és elindulunk céljaink felé.