Keresés

NB III. Nyugati csoport 11. forduló beharangozóA hétvégén a bajnokság meglepetéscsapatát, az egy hellyel előttünk, a 4. helyen álló Ménfőcsanak együttesét fogadjuk. A vendégeink tavaly veretlenül nyerték meg a Győr-Moson-Sopron megyei bajnokságot, ennek ellenére alaposan ráerősítettek az NBIII-ra, hiszen 10 játékost igazoltak, míg csak egy ember távozott a csapattól. A Ménfőcsanak mérlege 5 győzelem, 2 döntetlen és 3 vereség, a gólarányuk 11:9, ez az élmezőnyben magasan a legkevesebb lőtt gólt takarja, ugyanakkor a kapott gólok tekintetében a 4. helyet foglalnák el a tabellán. A vendégeink az élmezőnyből játszottak már a Komárom és az Érd ellen is, az Érdet némi meglepetésre idegenben verték, a Komáromtól viszont szintén idegenben kikaptak. Ezen felül a BKV Előre és nagy meglepetésre a THSE tudott borsot törni az orruk alá, a Tintahalak ráadásul pont az előző fordulóban, haza pályán győzték le őket 2:0 arányban. A mi csapatunk ugyanakkor egy 7 meccses veretlenségi szériában van, ráadásul az utóbbi három meccsünket megnyertük, így minden bizonnyal izgalmas lesz a két csapat vasárnap 14 órakor kezdődő összecsapása.

HAJRÁ KERÜLET!

Jegyinformációk:

A III. kerületi Torna és Vívó Egylet 2018/2019-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

Felnőtt: 900 Ft Diák/Nyugdíjas: 400 Ft

A III. kerületi TVE 2018/2019-es labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-20 óra között megvásárolhatók.

Információ bérleteseinknek:

Kérjük a bérletek felmutatása mellett szíveskedjenek egy érvényes fényképes igazolványt is bemutatni a belépéskor! Köszönjük!gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp