top of page
Keresés

Labdarúgás utánpótlás bajnoki eredmények és értékelők2018. október 20., szombat MLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 9. forduló

III. KERÜLETI TVE - SOROKSÁR SC 1-3 (0-2)

Góllövő: POTECZ ENDRE PÉTER 58'

Edzői értékelés (Lilik József):

Összességében egy jó iramú mérkőzést játszottunk, egy kis szerencsével, nagyobb koncentrációval kedvezőbb eredményt is elérhettünk volna. Első félidőben két egyéni hibából eladott labda, ezt az ellenfél egyből kihasználta. Mi visszaálltunk, fegyelmezetten védekeztünk és a félpályánál kezdtük a labdaszerzést. Labdaszerzés után mélységi indítással, a játék forgatásával próbáltunk mögéjük kerülni, ami többször sikerült, de kihagytuk a ziccereket A második félidőben egy helyezkedési hibát kihasznált az ellenfél. Feljebb toltuk a védekezést már az ellenfél labdakihozatalát próbáltuk megakadályozni, amiből a szépítő gólt szereztük. Voltak ígéretes támadásaink, kontráink de...? Ki fog gólt lőni? A csapat nagyon akart, nem adták fel, sokat futottak, de sajnos nem sikerült jó eredményt elérni.

2018. október 20., szombat MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 9. forduló

III. KERÜLETI TVE - SOROKSÁR SC 5-0 (0-0)

Góllövők: KRISTÓ DOMINIK LEVENTE 47', SZÁNTÓ DÁNIEL 53', CZIFRIK ÁDÁM 55', SZÁNTÓ DÁNIEL 78', KISS PÉTER ÁDÁM 86'

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Az első félidőben körülményesen szőttük a támadásainkat, sok technikai hibával, a beadásokra nem érkeztünk, ezért hiába támadtuk végig a félidőt, nem sikerült gólt szereznünk. A második félidőben, a cserék hatására, felgyorsult a játékunk, agresszívebb lett a védekezésünk, és 8 perc alatt 3 gólt szereztünk, amivel nyugodtan játszhattunk a továbbiakban. A második félidőben azt a teljesítményt nyújtottuk, amit megszoktunk hazai pályán, és fölényes győzelmet arattunk.

2018. október 17., szerda BLSZ IFJÚSÁGI U-17 9. forduló

III. KERÜLETI TVE - RÁKOSMENTI KSK 5-3 (5-0)

Góllövők: HORVÁTH PÉTER 12', NAGY KRISZTIÁN 14', BABIK BÁLINT 15', KASZÁS KRISTÓF 38', HORVÁTH PÉTER 42'

Edzői értékelés (Filó Tamás):

Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, az első 10 percben annyi hiba volt a játékunkba, mint amennyi az elmúlt 5 mérkőzésen összesen. 11-est hibázott az ellenfél, majd 15 perc után felébredtünk és produkáltunk egy fantasztikus 30 percet. 5:0-ás félidőt követően elkényelmesedtünk és kicsit nagyképűen, kicsit flegmán kezdtük a második játékrészt. Sajnos nem tudtunk kellően felpörgetni magunkat a félidő második részére sem, ezért 3:0-ra elvesztettük a második félidőt. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy ilyen második félidőt produkáljunk. Gratulálok a fiúknak, de tanulnunk kell ebből a mérkőzésből.

2018. október 20., szombat MLSZ U-15 II. Közép-A. 9. forduló

MÉSZÖLY FOCISULI SE - III. KERÜLETI TVE 1-1 (1-0)

Góllövő: 57' ZIMMERMANN GERGŐ SZERGEJ

Edzői értékelés (Hámori György):

Az első félidőben 4-3-3, 4-2-1-3 felállással játszottunk. Nehezen indult az ellenfél 15 percig ránk jött, kapkodtunk, nem voltunk a meccsben. Kapusunk bravúrokkal hozta helyre a hibákat. Ő a helyén volt. A félidő előtt gólt kaptunk, egy kapustámadás, szabálytalan szerelés után 1:0 oda. A második félidőben támadóbb felállásban 4-2-1-3, jól játszottunk és ki is egyenlítettünk. Egy kis szerencsével nyerhetünk is volna. De mindent összevetve a döntetlen reális eredmény.

2018. október 20., szombat MLSZ U-14 II. Közép-A. 9. forduló

MÉSZÖLY FOCISULI SE - III. KERÜLETI TVE 6-1 (3-0)

Góllövő: 76' KRUPPA PÉTER

Edzői értékelés (Kaszai Gábor):

Csalódást keltő eredményt értünk el hétvégi ellenfelünkkel szemben, de a játékunk nem volt csalódást keltő! Játékban ellenfelünk fölé tudtunk nőni, remekül hoztuk ki a labdát, birtokoltuk a középpályán és az ellenfél térfelén, a pálya állapotát, minőségét látva ez még inkább dicséretre méltó. Ami viszont már az előző mérkőzésen is probléma volt, hogy a támadó harmadban nem vagyunk határozottak, bátrak és kreatívak. Számunkra szerencsétlen gólokat kaptunk és a bekapott gólok összetörték a csapatot. Az ellenfél kapuja előtt mutatott teljesítményünkön kell javítanunk, hogy újra örülhessünk a mérkőzések után, de a játék több elemében javultunk, ami biztató. A hozzáállás kitűnő volt!​

2018. október 19., péntek MLSZ U-13 I. osztály Közép-Kelet 8. forduló

III. KERÜLETI TVE - FC HATVAN 3-2 (2-1)

Góllövők: FARKAS BALÁZS ZOLTÁN 20', FARKAS BALÁZS ZOLTÁN 22', FARKAS BALÁZS ZOLTÁN 52'

Edzői értékelés (Szilágyi László):

Az első félidőben teljes mértékben azt láttam a pályán, amit kértem. Egy hibától eltekintve, amit az ellenfél sajnos gólra is váltott. Mi uraltuk a játékot, az történt a pályán, amit mi szerettünk volna és akár több góllal is vezethettünk volna a félidőben. Az első félidőből ki kell emelni, hogy az ellenfél vezetésénél kihagyott büntető sem fogta meg a csapatot, hanem folyamatos nyomás alatt tartotta az ellenfél kapuját. Kiemelendő még a rengeteg megnyert párharc és a küzdőszellem. A második félidőben sajnos teljesen megzavarodtunk és rengeteget hibáztunk. Eladott labdák, párharcok elvesztése, vagyis sajnos annyira tompák voltunk, hogy talán még párharcokat sem tudtunk kialakítani, mert folyamatos késésben volt mindenki, ami valószinüleg az én hibám, az esetleges fáradtság miatt. Szerencsére volt egy két kiemelkedő teljesítmény, aminek újabb győzelem lett az eredménye.

2018. október 19., péntek MLSZ U-12 I. osztály Közép-Kelet 8. forduló

III. KERÜLETI TVE - FC HATVAN 1-0 (1-0)

Góllövő: MAREK KRISTÓF ZSOLT 30'

Edzői értékelés (Mayer Bence):

A Hatvan csapatát fogadtuk. Bíztam benne, hogy sikerül megvalósítanunk, amit szezon kezdete óta gyakorlunk. Igyekeztünk megvalósítani a labdakihozatalokat, sajnos bátortalanság miatt sikerülhetett volna jobban is. Támadásban több kreativitást és kezdeményezésre lett volna szükség. Meghatározó szituációkban hoztunk rossz döntést a kapu előtt. Meg kell tanulnunk irányítani a mérkőzést. Ezek ellenére gratulálok a csapatnak mert egy nehéz napon sikerült nyernünk.


bottom of page