top of page
Keresés

BENU Magyar Kupa mérkőzésekHétvégén Egerben a Magyar Kupa csoportkörében mérkőznek a Kerület női vízilabdázói. Szombaton a Tatabánya ellen játszanak, majd vasárnap az Eger és az eddig még veretlen FTC következik.

Helyszín: Eger, Bitskey Aladár Uszoda

További információ: BENU Magyar Kupa férfi női : https://www.facebook.com/events/683811195337677/

Fenyvesi-Kisteleki Orsolya szakosztályvezető:

„Szeretnénk felmérni magunkat, hol tartunk a felkészülésben. Nem titok, hogy a klub célul tűzte ki, hogy feljusson a szezon végén az első osztályba. A felkészülést Györe Lajos vezérletével történik, aki teljes mértékben maximalista, így nem engedi a hölgyeket, hogy ne vegyék komolyan a megméretést. A klub fantasztikusan áll a csapathoz, teljes támogatást nyújt a játékosoknak, innen is szeretnénk megköszönni nekik. Az esélyekről nehéz beszélni, hiszen nem ismerjük teljes egészében az OB I-es bajnokságot, így csak annyit mondhatok, meglátjuk, hogy a rutin és a technika vagy a fiatal lendület nyer. Bármi is lesz az eredmény, büszke leszek a csapatra, mert aki munka és gyerek mellett vállalja ezt a küzdelmet, az csak emelt fővel, győztesként jöhet ki a medencéből!”

Csapat: Boros Júlia, Drávucz Rita, Imre Nikoletta, Ipacs Barbara, Kisteleki Dóra, Kisteleki Hanna, Kőhalmi Ilona, Máté Viktória, Mazug Angelika, Németh Edit, Olajos Dóra, Papp Tímea, Pelle Anikó, Szentkereszti Gabriella, Szremkó Krisztina, Tóth Violetta, Vargáné Gazdag Erika.

Edző: Györe Lajos

A mérkőzés jegyzőkönyvek online követhetőek:

III. kerületi TVE - RB Tatabánya

III. kerületi TVE - ZF-Eger

FTC-Telekom Waterpolo - III. kerületi TVE

Hajrá Kerület!


bottom of page