top of page
Keresés

NB III. Nyugati csoport 12. forduló beharangozóVasárnap ismét hazai környezetben lépünk pályára, és a 10. helyezett THSE-Szabadkikötő csapatát látjuk majd vendégül. A Tintahalak tavaly a legrosszabb tizenharmadikként estek volna ki ebből a csoportból, de végül újra felkérték őket az indulásra, így egy nyári távozóval és egy érkezővel ismét nekivágtak a bajnokságnak. A THSE mérlege 3 győzelem, 3 döntetlen és 5 vereség, a gólarányuk 13:24, ebből a kapott gólok száma az ami kiemelkedő, holtversenyben a második legtöbb a Csepellel és a Pénzügyőrrel együtt. A Tintahalak nem kezdték jól a bajnokságot, bár kezdésként pont az első két helyezzett ellen kellett helytállniuk, az Ajkától nagy verést is kaptak, az Érd viszont csak nehezen tudta megverni őket. A hatodik forduló környékén kezdtek igazán magukra találni, amit egy-egy BKV és Pápa elleni döntetlen jelzett, és bár ezt követően még becsúszott egy vereség Andráshidán, de utána a Nagykanizsa, a Ménfőcsanak és a Sárvár is pont nélkül vonult le ellenük a pályáról. Két jó formában lévő csapat összecsapását láthatjuk tehát vasárnap 13:30-kor, ahol kiderül, hogy a THSE három, vagy a mi négy meccses győzelmi szériánk szakad-e meg, azt azonban biztosra vehetjük, hogy bár a mérkőzésnek mi vagyunk az esélyesei, azért mégsem számíthatunk könnyű összecsapásra.

HAJRÁ KERÜLET!

Jegyinformációk:

A III. kerületi Torna és Vívó Egylet 2018/2019-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

Felnőtt: 900 Ft Diák/Nyugdíjas: 400 Ft

A III. kerületi TVE 2018/2019-es labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-20 óra között megvásárolhatók.

Információ bérleteseinknek:

Kérjük a bérletek felmutatása mellett szíveskedjenek egy érvényes fényképes igazolványt is bemutatni a belépéskor! Köszönjük!bottom of page