top of page
Keresés

BENU Magyar Kupa 2018 értékelésBENU 2018 Magyar Kupa selejtező A-csoportjának a tanulsága, hogy III. Kerületi Torna és Vívó Egylet OB I./B-s felnőtt női vízilabda csapata nagy kihívás elé nézett, amikor kipróbálták magukat az első osztályban játszó hölgyek között.

III. KER TVE - RB Tatabánya 8 - 9 (4-3, 2-2, 1-3, 1-1) III. KER TVE - ZF EGER 6 - 18 (2-6, 1-5, 1-3, 2-4) FTC Telekom- III. KER TVE 16 - 9 (5-3, 5-1, 2-1, 4-4)

Ahogy az eredmények is mutatják, a Kerületi hölgyeknek a legnagyobb esélyük a továbbjutásra akkor lett volna, amennyiben a Tatabánya csapatát felülmúlják. Sajnos ez most nem történt meg.

Megkérdeztük a csapatvezető edzőjét, Györe Lajost, értékelje a meccseket: „Először is szeretnék gratulálni az összes csapatnak a továbbjutásért, de legfőképpen a csapatunknak, hogy elvállalták, a megméretetést annak ellenére, hogy tudták ez nem lesz egy egyszerű hétvége, hisz mindannyian hosszú évekig játszottak az első osztályban, így tudták, hogy az ellenfelek mennyi munkát tesznek bele, hogy ők jöjjenek ki győztesként. A csapatban édesanyák, dolgozó nők játszanak, akik heti 1-2 edzéssel is fantasztikusan helyt álltak, a helyzeteink megvoltak, csak a befejezéseink már nehezebben jöttek. A legfőbb célról nem szabad megfeledkeznünk, hogy a másodosztályú bajnokságot megnyerjük, ez egy jó kezdet volt. Az út még hosszú, és rögös.”

Fenyvesi-Kisteleki Orsolya értékelése: „Én is szeretnék gratulálni a továbbjutóknak, és sok sikert kívánok a további meccseken! Szeretném, megköszönni a csapatunknak, hogy teljes odaadással végig játszották ezt a hétvégét. Jelen pillanatban, ennyire voltunk képesek. A Tatabánya csapata jött ki győztesként a nagy harcban, ahogy mi is, ők is tudták, hogyha harcban szeretnének maradni, akkor minket kell legyőzniük. Sajnos, a szerencse nekik kedvezett. A csapatban senkinek nincs szégyellni valója, hisz emelt fővel, jöhettünk ki a medencéből.”

További sok sikert kívánunk a hölgyeknek!

Hajrá Kerület!

BENU Magyar Kupa 2018 (EGER Bitskey Aladár uszoda)

Kép forrás: Egri Vízilabda Klub Facebookbottom of page