top of page
Keresés

Szurkolóink szavaztakA Magyar Kupa mérkőzésünkön szurkolóink ismét szavazhattak arról, hogy csapatunkból ki teljesített a legjobban a másodosztályú Gyirmót FC Győr elleni találkozón. A legtöbb szavazatot a 28 éves Fazakas Géza kapta.

Gratulálunk Fazakas Gézának!

Köszönjük szurkolóinknak, hogy kilátogattak a mérkőzésre és részt vettek a szavazáson. A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon (a belépőjegyre írva) a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.

Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra. olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!

A szavazatok minden mérkőzést követően kerülnek megszámlálásra, amelynek eredménye a mérkőzést követően kerül nyilvánosságra az Egyesület honlapján és kommunikációs felületein.


bottom of page