top of page
Keresés

Labdarúgás utánpótlás bajnoki eredmények és értékelők2018. október 27., szombat MLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 10. forduló

VÁC VLSE - III. KERÜLETI TVE 4-0 (4-0)

Edzői értékelés (Lilik József):

Jók: Hámori, Fóner

Kulturált, jó csapattal játszottunk, erőszakosabbak, agresszívebbek, technikásabbak voltak. Szinte végig a védekezéssel foglalkoztunk, a labdakihozatalunkban átadási pontatlanság miatt a mi térfelünkön labdát szereztek és veszélyes támadásokat vezettek. A mi labdaszerzésünk erőtlen volt, sok párharcot veszítettünk, főleg elől, mert alig tudtuk megtartani a labdát. Hosszú átadásokkal is próbálkoztunk, mert középen a pálya alkalmatlan volt kis játékra, de nem tudtunk helyzetbe kerülni így sem. Jó csapattal szemben ilyen két egyéni hibát (Orgon odapasszolta a labdát az ellenfélnek kapuhoz közel, Szabó hátul elcselezte, amiből gólokat kaptunk). A második félidőben már többet tudtunk kijönni, de egy helyzetet dolgoztunk ki. ( Rácz kapufát lőtt)

2018. október 27., szombat MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 10. forduló

VÁC VLSE - III. KERÜLETI TVE 1-1 (1-0)

Góllövő: 93' JUHOS JÓNÁS BARNABÁS

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Rangadót játszott csapatunk Vácon, ennek megfelelően motiváltan és fegyelmezetten játszott mindenki. A döntetlen igazságosnak mondható, még ha az utolsó pillanatban is sikerült az egyenlítés, ami azt is megmutatta, hogy erőben és akaratban is jó állapotban van a csapat. Gratulálok minden játékosnak!!!

2018. október 28., vasárnap MLSZ U-15 II. Közép-A. 10. forduló

III. KERÜLETI TVE - SZOLNOKI MÁV UFC 0-5 (0-3)

Edzői értékelés (Hámori György):

A Szolnok csapata megérdemelten nyert. A gólarány sok volt, az ellenfél nagyon jól kihasználta a helyzeteit, mi sajnos három ziccert kihagytunk. A második félidőben voltak lehetőségeink a felállás átszervezése után. A csapat hozzáállása a mérkőzésen pozitív, a küzdeni akarás meg volt.

2018. október 28., vasárnap MLSZ U-14 II. Közép-A. 10. forduló

III. KERÜLETI TVE - SZOLNOKI MÁV UFC 0-2 (0-0)

Edzői értékelés (Kaszai Gábor):

Jól szervezett, főként a védekezésre berendezkedett csapattal találtuk magunkat szemben. Ezt a zárt védekezést nem is sikerült feltörnünk, a mérkőzés elején még volt néhány biztató lehetőségünk, de az idő előrehaladtával egyre inkább ellenfelünk akarata érvényesült. Sajnos nem tudtunk mit kezdeni az ellenfél kontratámadásaival és ezekből a szituációkból eredményesek is voltak és több lehetőséget is kialakítottak. A hibáinkból tanulnunk kell és ki kell azokat javítanunk, hogy az ilyen találkozókat sikerrel tudjuk venni!​

2018. október 28., vasárnap MLSZ U-13 I. osztály Közép-Kelet 9. forduló

VS DUNAKESZI - III. KERÜLETI TVE 1-9 (1-4)

Góllövők: 5' FARKAS BALÁZS ZOLTÁN, 10' FARKAS BALÁZS ZOLTÁN, 23' FARKAS BALÁZS ZOLTÁN, 26' HIDI FERENC, 42' ÁBRAHÁM MÁRTON ÁKOS, 45' ÁBRAHÁM MÁRTON ÁKOS, 51' HOSZÁNG ÁDÁM ZOLTÁN, 56' HIDI FERENC, 58' FERENCZ ATTILA LÁSZLÓ

Edzői értékelés (Szilágyi László):

Az első félidőben teljes mértékben azt láttam a pályán, amit kértem, egy hibától eltekintve, amit az ellenfél sajnos gólra is váltott. Mi uraltuk a játékot, az történt a pályán, amit mi szerettünk volna, és akár több góllal is vezethettünk volna a félidőben. Az első félidőből ki kell emelni, hogy az ellenfél vezetésénél kihagyott büntető sem fogta meg a csapatot, hanem folyamatos nyomás alatt tartotta az ellenfél kapuját. Kiemelendő még a rengeteg megnyert párharc és a küzdőszellem. A második félidőben sajnos teljesen megzavarodtunk és rengeteget hibáztunk. Eladott labdák, párharcok elvesztése, vagyis sajnos annyira tompák voltunk, hogy talán még párharcokat sem tudtunk kialakítani, mert folyamatos késésben volt mindenki, ami valószinüleg az én hibám, az esetleges fáradtság miatt. Szerencsére volt egy két kiemelkedő teljesítmény, aminek újabb győzelem lett az eredménye!

2018. október 28., vasárnap MLSZ U-12 I. osztály Közép-Kelet 9. forduló

VS DUNAKESZI - III. KERÜLETI TVE 1-1 (1-1)

Góllövő: 25' VINCZEFFY MARCELL

Edzői értékelés (Mayer Bence):

Gratulálok minden játékosnak, mivel a hétvégi mérkőzésen olyan teljesítményt nyújtottak, amire büszkék lehetnek. A jó erőkből álló Dunakeszi ellen sikerült idegenben pontot szereznünk. Az eredmény úgy gondolom reális, bár az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést. Sajnos a második félidőben picit a koncentráció visszaesett, de így is sikerült helyzeteket kialakítanunk. Jó úton járunk, de sok munka kell, hogy az év elején kitűzött céljainkat elérjük.


bottom of page