top of page
Keresés

DVL Baby I. 2. forduló edzői értékelés2018/2019. évi Baby Bajnokság

Alapszakasz - A csoport - 2. forduló 2018. november 4. (TVE Uszoda)

11:00 TVSE - III. Kerületi TVE

16:00 Balaton VK - III. Kerületi TVE

Edzői értékelés (Németh Balázs):

Sok hibával, kapkodva kezdtük mindkét mérkőzést, futottunk az eredmény után. Keményen megküzdöttünk minden egyes gólért, ezzel szemben egyéni hibákból kaptunk találatokat. Két jó csapattal szemben maradtunk alul, de ennél sokkal jobb eredményt is elérhettünk volna, maradt a srácokban jó pár gól. Ebben is folyamatosan fejlődünk, keményen dolgozunk tovább. Hajrá Kerület!

A Bajnokság célja

A sportágban az utánpótlás fejlődésének folyamatos biztosítása már ebben a korosztályban is. A gyermekek számára a bajnoki mérkőzések hangulatának, versenyszellemének és követelményeinek megismertetése, a játékosok képességeinek és adottságainak felmérése. A vízilabdasport további népszerűsítése, a MVLSZ versenyrendszerében résztvevő sportszervezetek támogatása, ezen utánpótlás bajnokság kiírásán, megszervezésén és lebonyolításán keresztül is.

Lebonyolítás tervezett rendje

A bajnokság végén helyezés sincs. Eredmény számolása, így annak digitális jegyzőkönyvben történő vezetése, illetve az eredményjelzőn való közlése szigorúan tilos. A mérkőzéseket minden esetben 0-0 eredménnyel kell igazolni.

Díjazás

A BI VB a bajnokságban résztvevő csapatokat egységesen 20-20 db azonos éremmel jutalmazza a bajnoság végén.

Baby I. 2008

Fotó: Kecskés Róbertbottom of page