Keresés

MERKANTIL BANK LIGA NB II. BAJNOKI MÉRKŐZÉS 16. FORDULÓSzerdán 13:30 órai kezdéssel a Merkantil Bank Liga NB II. 16. fordulója következik, a BSS Monor a Budaörs csapatát fogadja a III. kerületi TVE centerpályáján.

Felhívjuk a figyelmét mindenkinek, hogy a TVE bérletek, jogosultságok nem érvényesek a rendezvényre, hiszen a sportesemény a BSS Monor rendezvénye, a BSS Monor szervezésében.

BELÉPŐJEGY INFORMÁCIÓK:

A hazai szurkolók és a vendég tiszteletjeggyel rendelkező nézők a hazai szektorban, míg a vendégszurkolók a vendégszektorban tekinthetik meg a mérkőzéseket. A szurkolóknak a jegyet a mérkőzés napján van lehetőségük megvásárolni a helyszínen.

​ Belépőjegy árak:

Felnőtt: 1.000,- Forint Kedvezményes: 500,- Forint

14 éven aluliaknak a mérkőzés megtekintése ingyenes!

(A 14 éven aluliaknak a belépéshez diákigazolvány felmutatása szükséges.)

Jegyvásárláshoz a személyi igazolvány felmutatása kötelező!

Figyelem!

Merkantil Bank Liga 16. forduló BSS Monor - Budaörs mérkőzésre a Nemzeti Sport október 18-i mellékletében található Menj Meccsre kampány kupon felmutatása esetén a belépőjegyét 50% kedvezménnyel vásárolhatja meg a helyszínen.gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp