Keresés

Labdarúgás utánpótlás bajnoki eredmények és értékelők2018. november 11., vasárnap MLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 12. forduló

CSEPEL FC SE - III. KERÜLETI TVE 1-2 (1-1)

Góllövő: 37' RÁCZ RICHÁRD, 67' TAMÁSKA PÉTER

Edzői értékelés (Lilik József):

Az összeállításból kimaradt egy hely, itt Turi Gábor játszott belső védőt, az U17-től kértem a mai mérkőzésre. Az ellenfél térfelének közepén kezdtük a letámadás, már itt próbáltuk hibára késztetni a csepeli játékosokat. A mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült és ez párosult jó játékkal, eredményességgel. Szép gólok voltak (Rácz 25m lövés, Tamáska 4m fejes). A pálya talaja nagyon rossz volt, de próbáltunk rajta játszani, széleket aktivizálni, többször forgattuk a játékot. A második félidő elején nyomás gyakorolt ránk az ellenfél, de jó levédekeztük a támadásaikat. Javult a csapat védekezés, labdaszerzés, végre gólokat tudtunk lőni és tudtunk nyerni. Gratulálok!

2018. november 11., vasárnap MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 12. forduló

CSEPEL FC SE - III. KERÜLETI TVE 2-1 (0-0)

Góllövők: 71' GÁL DOMINIK

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Sajnos továbbra sem tudjuk átlépni azt a küszöböt, ami az igazán jó helyezéshez szükséges. Ez a mérkőzés megmutatta, hogy kritikus helyzetekben nincs vezéregyénisége a csapatnak. Lehetne kifogást találni, hogy borzasztó volt a pálya, vagy hogy túl agresszív volt az ellenfél, de megvoltak a helyzeteink ahhoz, hogy a győzelmet megszerezzük.

2018. november 10., szombat BLSZ IFJÚSÁGI U-17 11. forduló

III. KERÜLETI TVE - TÖRÖKBÁLINTI LA 5-0 (3-0)

Góllövők: BABIK BÁLINT 10', HORVÁTH PÉTER 29', BABIK BÁLINT 42', PÓCSA CSABA 48', PÓCSA CSABA 57'

Edzői értékelés (Filó Tamás):

Egy fegyelmezett, agresszív, jó ellenfelet sikerült legyőznünk. Talán most játszottunk az idény során a legmagabiztosabban, jók voltak a labdakihozatalaink, a támadásépítéseink. Rengeteget birtokoltuk a labdát, illetve labdavesztéseink után azonnal próbáltunk visszatámadni. Jól nézett ki a mérkőzés, gratulálok a fiúknak a győzelemért.

2018. november 11., vasárnap MLSZ U-15 II. Közép-A. 12. forduló

III. KERÜLETI TVE - BUDAI FC SE 1-2 (1-1)

Góllövő: FULMER VINCE 17'

Edzői értékelés (Hámori György):

A taktikai feladatokat betartottuk és a vezetést is megszereztük. Egy új összeállítású csapat játszott, egy tizenegyessel kiegyenlített az ellenfél, a félidő 1:1 volt. A második félidőben jobban játszottunk, többet tettünk a sikerért, de a helyzeteket kihagytuk és ennek ára lett, mert a végén gólt kaptunk 1:2. Az akarat, az erő és a nyerni akarás látszott a csapaton, és bár kis lépésekben, de látható a játékban és csapatszellemben is a fejlődés.

2018. november 11., vasárnap MLSZ U-14 II. Közép-A. 12. forduló

III. KERÜLETI TVE - BUDAI FC SE 4-1 (3-0)

Góllövő: MÉSZÁROS HUBA 12', ERDŐS ÁRON 25' , FRÖHLICH MÁRTON PÉTER 37', MIHÁLSZKI MÓRIC 73'

Edzői értékelés (Kaszai Gábor):

Végig kézben tartva a mérkőzést, sok passzal, labdát birtokolva sikerült megnyerni a mérkőzést. Az ellenfél térfelén zajlott többnyire a játék, egy-két kontra támadási kísérlete volt ellenfelünknek, ezeket egy eset kivételével sikerült hatástalanítanunk. A második félidőben több lehetőséget sikerült kialakítanunk, de sajnos nem hoztunk jó döntéseket a végjátékban. Összességében elégedettek lehetünk a játékosok, a csapat mérkőzésen nyújtott teljesítményével! Gratulálok az egész csapatnak!​

2018. november 11., vasárnap MLSZ U-13 I. osztály Közép-Kelet 11. forduló

GÖDÖLLŐI SK - III. KERÜLETI TVE 0-1 (0-1)

Góllövő: 15' FARKAS BALÁZS ZOLTÁN

Edzői értékelés (Vermes Krisztián):

Ezen a mérkőzésen egy jó sorozatban lévő és a tabellán előttünk szereplő Gödöllőhöz látogattunk. A középpályán erősek voltak, amit infóban is kaptunk róluk korábban és be is igazolódott, de taktikailag komplexitást kértem a pálya középső tengelyében és a folyamatos biztosítást. Ezt a játékosaim meg is tették, ennek eredménye, hogy szinte kialakult helyzete, nem is volt az ellenfélnek, csak távoli lövéssel próbálkoztak. A játék forgatásán és taktikailag még kell csiszolni, de erre lesz még lehetőség és idő is. Elégedett vagyok a játékosokkal, jól álltak a mérkőzéshez és sikerült a párharcokban is fölényt mutatnunk, ami külön kérésem volt. Csak így tovább!

2018. november 11., vasárnap MLSZ U-12 I. osztály Közép-Kelet 11. forduló

GÖDÖLLŐI SK - III. KERÜLETI TVE 2-0 (2-0)

Edzői értékelés (Mayer Bence):

A Gödöllő ellen nehéz mérkőzésre számítottam és be is igazolódott a mérkőzés előtti gondolatom. Masszív, erős csapat ellen léptünk pályára. Egyénileg felkészült, jó játékosok ellen kellett taktikus fegyelmezett játékot nyújtanunk. Az első félidőben egy egyéni hiba után hátrányba kerültünk, valamint ezt a hátrányt egy szerencsétlen szabadrúgás után növelni is tudta a Gödöllő csapata. A második félidőben igyekeztünk megfordítani a mérkőzést, de döntő pillanatokban rossz döntéseket hoztunk, így az eredmény nem változott. Pozitívum volt, hogy jó iramú mérkőzést tudtunk játszani és a második félidőben dominálni is tudtunk. Fejlődnünk kell még, hogy átlépjük az árnyékunkat, de pozitívan látom a jövőt és bízom a játékosaimban és az elvégzett munkában.