Keresés

MERKANTIL BANK LIGA NB II. BAJNOKI MÉRKŐZÉS 18. FORDULÓMa 13:00 órai kezdéssel a Merkantil Bank Liga NB II. 18. fordulója következik, a BSS Monor a ZTE csapatát fogadja a III. kerületi TVE centerpályáján.

Felhívjuk a figyelmét mindenkinek, hogy a TVE bérletek, jogosultságok nem érvényesek a rendezvényre, hiszen a sportesemény a BSS Monor rendezvénye, a BSS Monor szervezésében.

BELÉPŐJEGY INFORMÁCIÓK:

Ezúton tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat november 25-én 13:00-tól megrendezésre kerülő Merkantil Bank Liga 18. fordulójában BSS Monor - ZTE FC mérkőzésre, jegyeket kizárólag a helyszínen lehet vásárolni.

A hazai szurkolók és a vendég tiszteletjeggyel rendelkező nézők a hazai szektorban, míg a vendégszurkolók a vendégszektorban tekinthetik meg a mérkőzéseket. A szurkolóknak a jegyet a mérkőzés napján van lehetőségük megvásárolni a helyszínen, mérkőzés kezdete előtt 1 órával. Mérkőzés szünetében szurkolói ajándéktárgyakat (mez, sál, zászló) sorsolunk ki. A sorsoláshoz szükséges kupont 11/24-i Nemzeti Sport oldalán találják meg, melyet kitöltve belépéskor kell leadni. A leadott kuponok közül a mérkőzés félidejében kerülnek kisorsolásra az ajándékok.

Hazai szurkolóink részére jegyvásárlási lehetőség a főépület melletti kapunál lehetséges, ahol a tiszteletjeggyel rendelkező vendégek beléptetési is történik.

​Belépőjegy árak (hazai és vendég):

Felnőtt: 1.000,- Forint

Kedvezményes: 500,- Forint

14 éven aluliaknak a mérkőzés megtekintése ingyenes! (A 14 éven aluliaknak a belépéshez diákigazolvány felmutatása szükséges.)

​Jegyvásárláshoz a személyi igazolvány felmutatása kötelező! Lakcím kártya bemutatását jegyvásárlásnál pénztáros kérésére kötelező.gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp