Keresés

Magyar Kupa 8. forduló beharangozóA bajnokságnak már vége, de még vár egy utolsó megmérettetés a csapatunkra 2018-ban, ugyanis Magyar Kupa meccset játszunk az NB1-es tabella első felében tanyázó Mezőkövesd ellen. A vendégeink jó formában vannak, a legutóbbi 9 meccsükből csupán egyszer kaptak ki, és nem rég megverték a bajnoki címvédő Vidi csapatát is. A kupa előző fordulójában Ménfőcsanakon diadalmaskodtak 1:0-ra, azon a meccsen többnyire az NB1-ben kevés szerepet kapó játékosok és a B.A.Z.megyei I. osztályban szereplő csapat játékosai alkották a kezdőt. A Mezőkövesd szombaton az Újpesttel játszik hazai pályán bajnokit, a következő szombaton pedig a Ferencvároshoz látogatnak, ezért valószínű, hogy ellenünk is valami hasonló csapattal fognak kiállni, mint tették azt a Ménfőcsanak ellen. Az összecsapás december 4-én 12:00 órakor kezdődik majd.

HAJRÁ KERÜLET!

Jegyinformációk:

A III. kerületi Torna és Vívó Egylet 2018/2019-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

Felnőtt: 900 Ft Diák/Nyugdíjas: 400 Ft

A III. kerületi TVE 2018/2019-es labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-20 óra között megvásárolhatók.

Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp