Keresés

Szurkolóink szavaztakA tegnapi hazai mérkőzésünkön szurkolóink ismét szavazhattak arról, hogy csapatunkból ki teljesített a legjobban a Magyar Kupa 8. fordulójában, az első osztályú Mezőkövesd Zsóry FC elleni találkozón. A legtöbb szavazatot Jeszenszky Ádám kapta. A mérkőzésre kilátogató sajtó munkatársai is megemlítik híreikben Ádám kiemelkedő teljesítményét.

Gratulálunk Jeszenszky Ádámnak!

Köszönjük szurkolóinknak, hogy kilátogattak a mérkőzésre és részt vettek a szavazáson. A következő hazai mérkőzésen, mely tavasszal kerül megrendezésre, újra lehetőség lesz szavazatokat leadni, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon (a belépőjegyre írva) a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.

Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra. olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!

A szavazatok minden mérkőzést követően kerülnek megszámlálásra, amelynek eredménye a mérkőzést követően kerül nyilvánosságra az Egyesület honlapján és kommunikációs felületein.


Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obuda_címer.webp
market_fehér.webp
óduda_sport.webp