top of page
Keresés

Szurkolóink szavaztakA tegnapi hazai mérkőzésünkön szurkolóink ismét szavazhattak arról, hogy csapatunkból ki teljesített a legjobban a Magyar Kupa 8. fordulójában, az első osztályú Mezőkövesd Zsóry FC elleni találkozón. A legtöbb szavazatot Jeszenszky Ádám kapta. A mérkőzésre kilátogató sajtó munkatársai is megemlítik híreikben Ádám kiemelkedő teljesítményét.

Gratulálunk Jeszenszky Ádámnak!

Köszönjük szurkolóinknak, hogy kilátogattak a mérkőzésre és részt vettek a szavazáson. A következő hazai mérkőzésen, mely tavasszal kerül megrendezésre, újra lehetőség lesz szavazatokat leadni, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon (a belépőjegyre írva) a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.

Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra. olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!

A szavazatok minden mérkőzést követően kerülnek megszámlálásra, amelynek eredménye a mérkőzést követően kerül nyilvánosságra az Egyesület honlapján és kommunikációs felületein.


bottom of page