Keresés

Télapó itt voltTegnap délután kicsik és nagyok örömére megérkezett a TVE Mikulása. A székház recepcióján várta egyesületünk sportolóit ajándékaival. Rengeteg gyümölcs adomány érkezett, valamint a Csodák Palotája is hozott külön ajándékot a gyerekeknek. A gyerekek színezhettek és rajzolhattak a Mikulásnak, valamint felírhatták nevüket a saját hópelyhükre, vagy fenyőfájukra, amelyet felragasztottak a krampuszok az ablakokra. Amikor elkészültek a feladattal, megkaphatták a Mikulástól ajándékaikat. A rendezvényre közel 180 gyermek érkezett, ők mindannyian megérdemelték az elismerést egész éves munkájukért, hiszen szinte minden nap feláldozzák szabadidejüket a sport öröméért. Számtalan közös fotó is készült a Mikulás társaságában, így ő is és a segítői is derekesan elfáradtak estére.

Támogatóinknak köszönjük a felajánlásokat, munkatársainknak pedig a rengeteg segítséget!


További fotók itt: https://photos.app.goo.gl/VtesdMv8kMmpexpo8

Volt aki egy életre szóló barátságot kötött a Télapóval és el sem mozdult mellőle a rendezvény ideje alattgepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp