top of page
Keresés

Mikulás Kupa U14 DebrecenEgyesületünk U14-es csapata, több korosztályos csapatunkkal együtt, idén is részt vett a Debrecenben megrendezésre kerülő Mikulás Kupán. A tornára 2018.12.07-én, pénteken utaztak el a csapatok, ezen a napon csak az utazás és a szállás elfoglalása szerepelt a programban. A csapataink 2018.13.08-09-én, szombaton és vasárnap játszottak mérkőzéseket.

Az U14-es korosztályban sajnos 7 csapat nevezett a tornára. Így nem a megszokott kuparendszerben zajlott a lebonyolítás. Bajnoki formában, minden csapat megmérkőzött mindenkivel.

Csapatunk 5 győzelemmel és 1 vereséggel, 15 pontot begyűjtve, a mindenkit maga mögé utasító és 18 pontot begyűjtő Balmaz Olasz Foci Suli „fehér” csapata mögött a második helyen végzett. Megelőzve a Balmaz Olasz Foci Suli „narancs” csapatát illetve a DEAC „fehér” és „fekete csapatait, az FK Lokomotiva Kosice (SK) és a Rosy Bila Tserkva (UA) csapatait.

Az első mérkőzésünkön a későbbi torna győztes ellen még bátortalanul és rutintalanul játszottunk, de a második mérkőzéstől elkezdve, ahol elbírtunk egy 5 perces emberhátrányos időszakot is, már magabiztosan, tudatosan és szemre is tetszetősen játszottak a srácok. Lelkesen, nagy odaadással játszott a csapat és a második napon kapott gól nélkül hozta le a három mérkőzést. Mindenki kivette a részét a sikerből és beletette a saját részét, aminek meg lett az eredménye és büszkék lehetnek magukra a játékosok. Gratulálok minden játékosnak az elért második helyezésért és a remek teljesítményükért! Illetve minden korosztályos csapatunknak gratulálok a tornán való tisztes helytállásért!

Mérkőzéseink, eredményeink:

Balmaz Olasz FS „fehér” - III. Kerületi TVE 3-1 DEAC „fekete” - III. Kerületi TVE 1-2 DEAC „fehér” - III. Kerületi TVE 2-4 Rosy Bila Tserkva (UA) - III. Kerületi TVE 0-6 FK Lokomotiva Kosice (SK) - III. Kerületi TVE 0-3 Balmaz Olasz Foci Suli „narancs”- III. Kerületi TVE 0-1


bottom of page