Keresés

Mikulás Kupa U13 DebrecenA hétvégi Debrecenben tartott teremtornát egyetlen mérkőzéssel szúrtuk el, amely az első nap első mérkőzése volt. Erre a mérkőzésre nem tudtunk kellőképpen felpörögni, így ellenfelünk a BFC focisuli nagy arányú győzelmet aratott, ha ez a mérkőzés nem akkor történik, úgy gondolom közel azonos erőt képviselve, egy gólos meccs lehetett volna, de mint tudjuk ilyen a futball. Csapatom ezen meccs után 100%-osan teljesített, amit kértem megvalósították és agilitásban is megmutatták végre mire képesek, és hogy szunnyad belül valami, amelyet elő szerettem volna hozni belőlük. Hat mérkőzést játszottunk és ebből 5 mérkőzést megnyertünk, de a fura sorsolásnak köszönhetően ez csak a 10. helyre volt elég (ilyet még nem is láttam). Viszont a silver kupában uraltuk a mezőnyt és meg is nyertük.

A csapat megmutatta, ha odafigyel és taktikailag, illetve agilitásban kihozza a maximumot, akkor eredményes lehet. Abszolút jó kis túra volt és gratulálok a csapatomnak.

Mérkőzéseink, eredményeink:

BFC Olasz FS "fekete" - III. kerület TVE 7:0 FC Lokom Kosice (SK) - III. kerület TVE 0:6

BVSC Zugló - III. kerület TVE 0:1

III. kerület TVE - DHSE Olasz Focisuli 4:0

III. kerület TVE - Loki FS ‘A’ 1:0

BVSC Zugló - III. kerület TVE 1:2


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp