Keresés

Mikulás Kupa U11 DebrecenAz U11-es csapatunk is részt vett a Debrecenben hagyományosan megrendezésre kerülő Mikulás Kupán. Az első napon tetszetős játékkal sikerült legyőzni a Csep Gól Fc csapatát. A remek kezdést követően, a második mérkőzés elején kicsit megbotlottunk, de egymásért küzdve sikerült a hátrányból felállni és megfordítani az eredményt a Talent SE Mikepércs ellen. A csoportelsőségért vívott kiélezett harmadik játékban már kimaradtak a helyzeteink, így a pontosabb Olasz Focisuli mehetett veretlenül pihenőre a csoportunkból.

A második nap reggelén az UTE „fehér” csapatával játszottunk az elődöntőbe jutásért. Az ellenfél erőteljesebb, gyorsabb játékával szemben nem tudtunk kibontakozni, viszont egységes védekezéssel tompítani tudtuk rohamaikat. Az elveszített mérkőzést követően, hasonló felállású elenfélre számíthattunk, ugyanis az UTE „lila” csapata következett a sorban. A fásultság itt már látszódott mindkét csapaton. Egy pillanatnyi kihagyásnak köszönhetően mi kerültünk hátrányba, de mint ahogyan a hétvége során már bebizonyosodott, ismét tudtunk erőt gyűjteni és összeszedett játékkal sikerült döntetlenre kihoznunk a meccset. Sajnos a büntetőrúgásokban nem állt mellénk a szerencse.

Az előző drámai párbaj sokat kivett a játékosokból, a jobb helyzetkihasználásának köszönhetően a Budai FC örülhetett az utolsó mérközés végeredményének. Minden játékosnak gratulálok a hétvége változatos meccsein nyújtott játékáért és küzdeni tudásáért, büszkék lehetnek az elért nyolcadik helyezésre.

EREDMÉNYEK:

1. Nap 218.12.08. /csoportmérkőzések / C-Csoport:

III. kerületi TVE - Csep Gól FC 4:0 III. kerületi TVE - Talent SE Mikepércs 2:1 III. kerületi TVE - Olasz Focisuli 0:2

2. Nap 2018.12.09. / Arany Kupa

Negyeddöntő A1 - C2 UTE „fehér” - III. kerületi TVE 2:0

5-8. helyosztó III. kerületi TVE - UTE „lila” 1:1 (0:2 büntetőpárbaj)

7-8. helyért III. kerületi TVE - Budai FC 1:3

Keret:

Siklódi Botond, Ujvári Áron, Székely Áron Levente (K), Alszegi Ákos, Szpodnyi Zsolt, Fellner Bence, Sándor Marci, Horváth Ármin, Nagy Dániel, Csatári Barnabás


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp