top of page
Keresés

Karácsony Kupa Debrecen U10A Mikulás kupa után a Karácsony kupán is részt vett a 2009-es korosztály. A tornára 10 csapat nevezett, két ötös csoportra bontották a csapatokat. Az első három helyezett csapat folytathatta a legjobbak között. Az első nap végén a harmadik helyen végeztünk.

Szombat:

TVE - Olasz Focisuli piros

1-0

gólszerző: Szántó Brendon

TVE - Kolozsvár

1-1

gólszerző: Szántó Brendon

TVE - Debreceni Labdarúgó Akadémia 2010

0-2

TVE - Loki focisuli

6-0

gólszerzők: Földes Márton, Fülöp Levente, Darvas Barna 2, Bathó Attila, Szántó Brendon

Vasárnap két mérkőzés alapján dőlt el, hogy hányadik helyért játszunk. A DLA 2010 csapata ellen 1:1-es döntetlene után nyerni kellett a 2009-es csapatuk ellen. A mérkőzés elején egy nagyon okos szabadrúgás gól után megszereztük a vezetést, aztán sok gólhelyzet volt mindkét csapatnak, de csak DLA sikerült gólt szerezni, az 1:1-es eredmény pedig kevés volt a döntőbe jutásért. A harmadik helyért vívott mérkőzésen Nyírbátor csapata ellen voltunk a legnyugodtabbak, annak ellenére, hogy az ellenfél megszerezte ellenünk a vezetést. Szerencsére utána már csak nekünk sikerült gólokat szerezni, végig kontrolláltuk a meccset.

Vasárnap:

TVE - Debreceni Labdarúgó Akadémia 2010

1-1

gólszerző: Darvas Barna

TVE - Debreceni Labdarúgó Akadémia 2009

1-1

gólszerző: Szántó Brendon

TVE - Nyírbátor

5-1

gólszerzők: Nagy Benedek, Szántó Brendon, Huszár Márton, Bathó Attila, Darvas Barna

A csapat minden játékosával elégedett vagyok, szinte minden esetbe próbáltak játszani, játszva nyerni. Sok helyzetet dolgoztunk ki. Gratulálok nekik a harmadik helyezésért. Az U17-es csapatnak gratulálunk a harmadik helyért és nagyon szépen köszönjük a szurkolást a bronz meccsünkön, szuperek voltak!

Keret:

Geszler Ádám, Földes Márton, Nagy Benedek, Báti Bálint, Darvas Barna, Bathó Attila, Szántó Brendon, Varga Bertalan (K), Huszár Márton, Fülöp Leventebottom of page