Keresés

Évértékelő - vízilabda 20082018. július 30-án kezdtük meg az edzéseket ebben a szezonban. Már a felkészülés elején is nagy ambícióval vágtak bele a fiúk a munkába. Öröm volt nézni ahogy dolgoztak, mialatt hétről-hétre fejlődtek. Roppant kemény munkát végzett el a csapat.

Augusztusban minden héten felmérést végeztünk, ahol jobbnál jobb eredményeket értek el. Az egész szezonban jó volt az edzéslátogatottság, a játékosok törekedtek arra, hogy a heti öt edzésből minél többen részt vegyenek. A bajnokság mérkőzéseit kíváncsian vártuk, hiszen mindenkinek ez volt az első éles szezonja. A mérkőzéseket állandó csapatösszetételben játszottuk, de próbáltunk mindenkinek játéklehetőséget biztosítani, így az év közben érkezőknek is lehetőséget biztosítani a csapatban, az edzéseken nyújtott teljesítményük és az edzéslátogatottságnak megfelelően.

Voltak csapatszintű és egyénileg is kiemelkedő teljesítmények. Gólszerzés területén is jó pár játékosom bizonyított, azonban mindenkinek jár a dicséret, hiszen nagyon jó közösség alakult ki. Mindenki egyaránt hozzájárult a teljesítményével, a mérkőzéseken elért eredményekhez. Egyénileg is sok játékos komoly fejlődést ért el, ami bizakodásra adhat okot. A téli felkészülés alatt fokozott figyelmet fordítunk a mentális felkészítésre, valamint a fizikai felkészülésre is.

A szezon hátralévő részében is, olyan mérkőzéseket próbálunk szervezni, melyek egyaránt elősegítik az egyéni és a csapatjáték fejlődését. Mindenkinek köszönjük a segítséget, mellyel hozzájárult a csapat eredményes munkájához.

Hajrá Kerület!


1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp