top of page
Keresés

Évértékelő - labdarúgás 20052018 július 30-án hétfőn kezdtük el az edzéseket, kezdtük el a közös munkát és kezdtük meg a felkészülést a 2018-2019-es bajnokság őszi időszakára. A rajt előtt négy hét állt rendelkezésünkre, hogy megfelelő állapotba kerüljünk a mérkőzésekre, technikailag és taktikailag a legjobb állapotba kerüljünk illetve a csapategység is megfelelő legyen. Sajnos ebben az első időszakban nagyon sok hiányzó volt az edzéseken. Nyaralás, családi elfoglaltságok miatt többnyire kis létszámban 10-12 fő részvételével zajlottak az foglalkozások.

A bajnokság kezdetével és az iskolai időszak indulásával a létszámunk maximalizálódott, néhány új játékos érkezésével kialakult az őszi 21 fős keret. Egész félév során heti öt edzést vezényeltünk a gyerekeknek, ezeken igyekezett mindig mindenki részt venni, de ritka volt, hogy maximum létszámmal kellett dolgoznunk a foglalkozásokon. Egyéb elfoglaltságok, tanulás, iskolai külön órák miatt mindig volt 2-3 hiányzó az edzésekről, de ettől függetlenül megfelelő volt a létszám és hatékonyan lehetett dolgozni a játékosokkal.

Néhány játékost ismertem már, de sokakat most láttam először. Az első tapasztalataink azok voltak, hogy technikailag nagyon ügyes, jól képzett játékosok alkotják a csapatot, de taktikailag hiányosságaik vannak illetve a dinamizmus, a gyorsaság, mind mozgásban, futásban, mind döntésekben, gondolkodásban hiányzik a csapatból. Ezeket a hiányosságokat, lemaradásokat igyekeztünk javítani a félév során.

Az edzések keretein belül foglalkozott a gyerekekkel erőnléti edző (Filó Tamás), aki a konditeremben vezényelt a gyerekeknek erősítő köredzéseket heti egy alkalommal, illetve szintén heti egy alkalommal a pályán dinamikát, gyorsaságot, robbanékonyságot fejlesztő edzésrészeket. Erre a korosztályra jellemző, hogy a mozgásuk, a mozgáskoordinációjuk szétesik, ezért heti egy alkalommal mozgáskoordinációt fejlesztő edzésen is részt vettek a gyerekek, amelyet Keresztesi Botond vezényelt a gyerekeknek.

Szezon közben csatlakozott a szakmai stábunkhoz Albert Flórián, aki szintén hozzásegítette a játékosokat, a csapatot a fejlődéshez. Új impulzust hozott a csapat életébe és új gyakorlatokat, amelyeket nagyon jól fogadtak a gyerekek.

A játékosok végig partnerek voltak a munkában, igyekeztek jól dolgozni, kihozni magukból a maximumot és fejlődni. Úgy látjuk, hogy fejlődtek is a gyerekek. Ezt a felméréseik eredményei is bizonyítják (yo-yo teszt, fotocellás felmérés). Illetve a pályán mutatott játékuk is azt mutatja, hogy előreléptek a játékosok, egyénileg és csapat szinten egyaránt.

A szezon során a játékosok egyre tudatosabban mozogtak a pályán. Egyre jobban működtek az együttműködések és csapat, mind védekezésben, mind támadásban. A téli szünet után ezt a munkát szeretnénk folytatni és további fejlődést elérni a játékosoknál és a csapat egészénél.

Bajnokság: MLSZ U-14, II. osztály, Közép A-csoport

Jelenleg a 8. helyet foglaljuk el a tabellán, 25 pontot szerezve. 7 győzelem, 4 döntetlen, 4 vereség a mérlegünk a félév során.

Eredményeink: TVE - Dunakeszi 3-1 Angyalföldi SI - TVE 2-9 TVE - Újpest FC 1-6 TVE - Soroksár SC 14-1 Ikarusz BSE - TVE 2-2 TVE - Gloriett SE 10-1 1908 Szentlőrinc AS KSE - TVE 2-4 TVE - Budafok 0-0 Mészőly Focisuli SE - TVE 6-1 TVE - Szolnoki MÁV 0-2 Vác VLSE - TVE 5-1 TVE - Budai FC 4-1 Monori SE - TVE 2-2 TVE - Goldball 13-0 Budaörs - TVE 3-3

Gólszerzőink: 14 gól Mészáros Huba, Mizda Ádám 7 gól Kruppa Péter 6 gól Danka Zoltán 5 gól Jászai Vencel 3 gól Ábrahám Márton, Bereczki Levente, Mihálszki Móric, Ország Levente 2 gól Bánszki Gergő 1 gól Bösztöri Szilveszter, Czebei Márk, Erdős Áron, Fröhlich Márton, Regős Ákos, Tihanyi-Tóth Gergely

Legnagyobb arányú győzelem: 13 gól (Soroksár SC, Goldball)

Legnagyobb arányú vereség: 5 gól (Újpest FC, Mészőly Focisuli SE)

Legtöbb lőtt gól egy mérkőzésen: 14 gól (Soroksár SC)

Legtöbb kapott gól egy mérkőzésen: 6 gól (Újpest FC, Mészőly Focisuli SE)

Keret: Ábrahám Márton, Albert Axel, Bánszki Gergely, Bereczki Levente, Bösztöri Szilveszter, Czebei Márk, Csaplár Gergő, Danka Zoltán, Erdős Áron, Fröhlich Márton, Jászai Vencel, Kapusi Ábris, Kovácsréti Áron, Kruppa Péter, Mészáros Huba, Mihálszki Móric, Mizda Ádám, Ország Levente, Regős Ákos, Soós János Tamás, Tihanyi-Tóth Gergely

Hajrá Kerület!


bottom of page