top of page
Keresés

Évértékelő - labdarúgás 2007Az őszi szezon sok kihívással és egy új korosztály megismerésével kezdődött. A felkészülés elején nehezen alakult ki az új keret, a sok nyaralás és a nyári szünet miatt. A szeptember meghozta az áttörést a létszámot illetően és megkezdhettük az érdemi munkát. A játékosok technikai fejlesztését, valamint a 2-3 illetve 4 játékos együttműködésének tökéletesítését tűztem ki célul. A csapaton belüli nagy technikai és taktikai különbségek megnehezítették a csapat életét, de a megfelelő hozzáállással ezt sikerült kiküszöbölnünk.

A felkészülés a bajnokságra sikeres volt, megtettünk mindent a sikeres őszi szezonért. Tudtuk nem lesz könnyű ez az új versenyeztetési forma, mivel összehasonlíthatatlan a Bozsik torna és az U12-es I. osztályú bajnokság. Tudatos és kemény munkával készültünk hétről hétre, hogy megtudjuk valósítani a kitűzött céljainkat.

Most a pihenés ideje jön, mivel mindenki számára nehéz volt az elmúlt félév. A munkát 2019-ben folytatjuk, hogy a bajnokságban azt a pozíciót foglaljuk el, amit tudásunk alapján kell, valamint egyénileg és csapatszinten is elérjük a megfelelő szintet.

Büszke vagyok minden játékosomra és köszönöm a kitartásukat és a hozzáállásukat.

Hajrá Kerület!


bottom of page