top of page
Keresés

Évértékelő - labdarúgás 2008-20092018. augusztus 2-án kezdtük el az U11-10-es csapattal az évet, az utolsó edzésünk 2018. december 21-én volt.

A fiúkat négy csoportra bontottuk: A, B, C , D

Az A és B csoport velem dolgozott hetente négy-négy alkalommal, a C és D csoporttal pedig Huszárik Zsolt és Peredi Attila foglalkozott, heti háromszor. A két korosztályban összesen 71 gyerek jár edzésre. A csoportok között volt átjárás, sajnos volt olyan játékos, akit lefelé kellett irányítani, de volt olyan is, akinek sikerült szintet ugrania.

Versenyeztetés:

Az A és B csoport játékosainak többsége kéthetente a Bozsik program „B" szintű tornáin vettek részt. A 2008-nak az összes csapat elleni mérkőzése megfelelő minőségű volt. A 2009-esek a Gödöllő, a MFS, a Tatabánya csapataival játszottak remek mérkőzéseket.

Az MLSZ versenyrendszerbe még neveztünk két „C” szintű bajnokságban, így akik nem kaptak lehetőséget az A és B csoportból, a „B” szintű tornán azok is tudtak mérkőzéseket játszani - a fél év alatt öt-öt tornán.

A Kölyökligában pedig az A és B csoport játékosainak pluszmérkőzéseket biztosítottunk. A fél év alatt négy-négy alkalom volt mindkét korosztálynak, alkalmanként két-két mérkőzéssel. A következő félévben a 2008-as csapat az alsóházban, a 2009-es csapat pedig a felsőházban folytatja.

Tornák:

Karnevál kupa (Debrecen) Gödöllő Tanévindító focifesztivál Mikulás kupa (Debrecen) Karácsony Kupa (Debrecen)

Edzőmérkőzések: Vasas, Újpest, Tabán

A 2008-ból Siklódi Botond és Páling Ádám csatlakozott az egy évvel idősebbek közé, és év közben már Mayer Bencénél edzenek.

Legtöbbet fejlődött: Alszegi Ákos(2008) és Hedl Márk (2008), Kis-Fleischmann Dávid (2009), Timári-Szalay Ábel (2009)

A félév legjobbjai: Siklódi Botond, (2008), Báti Bálint (2009)

Hajrá Kerület!


bottom of page