Keresés

Évértékelő - labdarúgás 2012-2013Jelenleg U7-U6-os korosztályban 38 fő a létszámunk, amit a jövőben növelni szeretnénk. Tervezzük, hogy óvodai előkészítő csoportot indít Sanyi bácsi. Tavasszal kívánjuk elkezdeni kisebb létszámmal a felkeresett óvodák segítségével. U7-U6-os korosztályt három csoportba osztottuk, hogy a fejlődésük egyenletes és hatékony legyen.

A csoport (10-12 fő):

Jobb képességű gyermekekkel, már komolyabb gyakorlatok elsajátítását próbáljuk elvégeztetni. Fegyelem, figyelem, mozgékonyság, labdával való bánásmód, mozgékonyság, egymásra figyelés a fő cél. Csapatjátékban 3-3 vagy 4-4 elleni játékokat játszatunk. Párharcoknál 1-1, 2-1, 1-2 elleni kisjátékok (irányban, választással, mérkőzésszerűen). A játékosoknak az elvesztett labda után kötelező a visszatámadás.

B csoport (12-16 fő): Közepes képességű gyerekek csoportja, egyéni képességek fejlesztése a kiemelt feladat koordinációs gyakorlatók labdával és labda nélkül. A figyelem összpontosítás növelése gyakorlatokban és a játékban.

C csoport (10-12 fő): Kezdő, illetve a fejlődésben lemaradt gyermekek felzárkóztatása. Alapok elsajátítása labdával és labda nélkül. Közösség összekovácsolása, a sportfegyelem betartása gyerekekkel és a labdarúgás megszerettetése.

Az edzések látogatottsága 80%-os, ami jónak mondható. Kialakítottunk egy munkaközösséget a szülőkkel, ami jó irányban halad. Három havonta tartunk szülői értekezletet, itt a sportegyesület és a gyerekek mindennapos labdarúgással kapcsolatos problémáit megbeszéljük. Idén két tornán indultunk, és megnyertük őket a gyerekek és a szülők nagy megelégedésére. Tavaly 24 játékos adtunk fel az U9-U8 korosztályba.

Az edzők szerint szépen fokozatosan fejlődik a legkisebb korosztály és mindegyikünk feladata az ő képzésük és a tehetségek figyelése a III. kerület TVE sportegyesület dicsőségére.

Hajrá Kerület!


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp