Keresés

Évértékelő - vízilabda 2004-2006Augusztus közepén érkeztem a klubhoz. Első feladat a gyerekek állapotának felmérése volt. Ez mind a fizikai, mind pedig a sportági jártasságot magában foglalta. Az eredmények nagyon eltérő állapotokat mutattak, de ennek ellenére a cél, a gyermekek felkészítése volt a rendelkezésre álló rövid idő alatt, a bajnokságok kezdetére.

Minél több játék lehetőséget szerettünk volna adni fiatal játékosainknak, ezért a Dunántúli Vízilabda Liga Gyermek I. (2004) és Gyermek III (2006) bajnokságában is neveztük őket. Ez minden hétvégén hosszú utazásokat és két meccset jelentett legtöbbjüknek. Furcsa és megterhelő volt számukra, mivel ilyen terheléshez nem voltak hozzá szokva. Sőt, legtöbbjük életükben először játszott éles vagy bajnoki meccset. A kezdeti megszeppenést túlélve, a gyerekek egyre bátrabban és magabiztosabban álltak ki hétről-hétre a náluk erősebb és tapasztaltabb ellenfelekkel szemben.

Ezzel a hozzáállással a bajnokság további részében több siker élményben lesz része minkét korosztálynak.

Hajrá Kerület!


1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp