Keresés

Évértékelő - labdarúgás 2002A korosztály 19 fővel kezdte a felkészülést. A célokat a vezetőség a bajnokság megnyerésében határozta meg. Ennek szellemében dolgoztunk, és az edzőmérkőzéseket is ennek a célnak az eléréséhez kötöttük le. A 8 mérkőzésen 7 győzelem mellett 1 döntetlen eredmény született, ami a bajnokságban is jó eredményekre jogosított.

A bajnokság során, nagy különbség mutatkozott a hazai és az idegenben lejátszott mérkőzések játékában és eredményében is. Amíg hazai környezetben 6 mérkőzésből minden pontot megszereztünk, és 42 - 2-es gólkülönbséggel remekeltünk, addig idegenben a győzelmek mellett becsúszott két vereség és két döntetlen is. Ebből az ASI Dinamó elleni döntetlen, és a Csepel elleni vereség volt fájó. Bár ezeken a mérkőzéseken, sőt a két rangadón is (Vác, Budaörs) mi domináltunk, próbáltuk a saját játékunkat játszani, de a pocsék helyzetkihasználásunk miatt, nem sikerültek a győzelmek. Ezzel bár a harmadik helyen telelünk, de sajnos távol kerültünk az első helyezettől, aminek a korosztály szétszabdalása lett az eredménye. Kiemelném, hogy a csapatból két játékosunk, Kovács Balázs és Szántó Dániel a felnőtt csapat keretével készült, ami a tehetségüket és fejlődésüket mutatja.

Véleményem szerint, a többiek is fejlődtek, mind egyénileg, mind csapatszinten, és remélem a jövőben még többen eljutnak a felnőtt csapat keretének közelébe.

Hajrá Kerület!


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp